El Juvenil A ja és a Mainz

El Juvenil A ja és a Mainz

El conjunt blaugrana ha viatjat amb 20 jugadors i a la tarda ha completat l’entrenament previ al partit de Play-off de la UEFA Youth League

El Juvenil A del Barça ja és a Mainz. Els blaugrana han viatjat aquest dilluns al matí a terres alemanyes per afrontar el partit de Play-off de la UEFA Youth League contra el Mainz 05. L’equip ha volat a Frankfurt i després s’ha desplaçat a Mainz en autocar. En el duel, que es disputarà el dimarts a les 18 hores al Bruchwegstadion, hi ha una plaça als vuitens de final de la competició europea juvenil en joc.

L’equip dirigit per Òscar López ha viatjat amb 20 futbolistes a Alemanya, amb les novetats de jugadors del Barça Atlètic com Aleix Garrido, Sergi Domínguez i Diego Kochen. Qui no ha pogut viatjar ha estat Marc Guiu, que no ha entrat a la convocatòria a causa d’unes molèsties a l’adductor de la cama esquerra.

Un cop instal·lats a Mainz, els blaugrana s'han exercitat a l'estadi Blumengarten, on han completat un darrer entrenament previ al partit. L'equip està preparat per afrontar el repte d'una eliminatòria a partit únic a domicili, i així ho han expressat tant el tècnic Òscar López com el porter Diego Kochen.

"És un equip molt seriós, disciplinat defensivament i que domina molt bé les transicions; estan ben plantats al terreny de joc i tenen la intenció clara de reduir espais", deia Òscar López. En aquest sentit, va afegir que "hem de fer-nos forts amb la pilota, tenir el domini i defensar-nos amb ella".

Kochen, per la seva banda, va explicar que l'equip està "molt il·lusionat". "És una gran oportunitat per competir i gaudir d'aquesta competició", va afegir el porter nord-americà, que renovarà el seu contracte amb el Club un cop faci els 18 anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut