Mainz 05 – Juvenil A: Il·lusió conjunta per avançar a Europa

Mainz 05 – Juvenil A: Il·lusió conjunta per avançar a Europa

(18 hores, M+ Vamos i UEFA.TV) El conjunt blaugrana busca l’accés als vuitens de final de la UEFA Youth League en una eliminatòria a partit únic a domicili

El Juvenil A del Barça es juga aquest dimarts (18 hores) l’accés als vuitens de final de la UEFA Youth League. Ho fa al Bruchwegstadion, l’estadi del Mainz 05, a partit únic en la ronda del Play-off. Després de quedar en segona posició del grup H tot i sumar 15 punts de 18 possibles, el conjunt blaugrana s’enfronta a l’equip alemany, classificat en la ruta dels campions nacionals.

Els nois dirigits per Òscar López busquen avançar una ronda més en la màxima competició europea de la categoria juvenil, i per aconseguir-ho hauran de fer un partit complet a domicili. Els blaugrana van sumar cinc victòries en una fase de grups en la qual van ser emparellats amb el Porto (1r), el Xakhtar Donetsk (3r) i el Royal Antwerp (4t).

El Mainz 05, per la seva banda, ha arribat a la ronda del Play-off, equivalent als setzens de final, després d’eliminar al Maribor en la primera eliminatòria (0-2 en l’anada i 1-1 en la tornada) i al Dinamo Minsk en la segona (1-1 en l’anada i 1-2 en la tornada).

Viatge i entrenament previ a Mainz

El Juvenil A va viatjar aquest dilluns a terres alemanyes amb 20 jugadors en l’expedició. Els blaugrana van volar de Barcelona a Frankfurt, i després es van desplaçar a Mainz en autocar. Un cop instal·lats al seu destí, l’equip va completar un entrenament previ a l’estadi Blumengarten, que va servir per acabar de polir els darrers detalls de cara al partit.

El duel es disputarà a l’estadi Bruchwegstadion, situat a la ciutat esportiva del Mainz i amb una capacitat superior als 7.000 espectadors. Allà, el Juvenil A vol fer-se fort amb les seves qualitats per avançar als vuitens de final de la UEFA Youth League.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut