fcb.portal.reset.password
Jordi Vinyals ha viscut el partit amb molta intensitat

Jordi Vinyals mirant atentament el partit / FOTO: GERMAN PARGA - FCB

[[DES_1]] L’entrenador del Juvenil A, Jordi Vinyals, ha assegurat que “l’equip ha recuperat les sensacions després del primer gol encaixat i sobretot, a partir de la segona meitat”. Vinyals ha reconegut que l’equip no ha sortit endollat des de l’inici i ha destacat: “Els jugadors han de començar a incorporar a la seva dinàmica el fet de ser millors a l’inici del partit”. Ara bé, el tècnic de Cardedeu ha puntualitzat que “aquesta competició fa créixer l’equip i, sobretot, els jugadors, perquè no només et fa treure el millor, sinó també el pitjor, i això ajuda a millorar constantment”.

Vinyals ha reconegut que no sap si aquesta fornada de jugadors serà millor o pitjor que les anteriors, però el que sí que assegura és que tornarà a competir, a jugar a futbol i a assolir el nivell per donar el màxim de les seves qualitats. “L’objectiu del juvenil A és preparar aquests jugadors el millor possible perquè estiguin disponibles per al Barça B, aquest any o el vinent”.

Respecte a la lesió de Rodrigo Tarín, el tècnic blaugrana ha explicat: “Creuen que és muscular, tot i que estem a l’espera que els metges ho confirmin”.

Finalment, Adrià Arjona, que ha acabat jugant el partit de lateral per la lesió de Tarín, ha destacat que l’equip ha de sortir més endollat des de l’inici i ha recordat que ha passat el mateix que amb el PSG.

Llotja plena de diferents personalitats

Per part del blaugrana, ha presidit la llotja el directiu responsable del Barça B i del Juvenil A, Sílvio Elías. A més, també hi han assistit el director esportiu Andoni Zubizarreta, Carles Puyol i el secretari tècnic del Club, Narcís Julià. Finalment, també s’han acostat al Mini membres de l’'staff' tècnic del primer equip del Barça i del Barça B, entre altres personalitats. Per part holandesa, s’ha pogut veure Johan Cruyff, el director esportiu de l’Ajax, Marc Overmars, i el director de màrqueting i exporter del Manchester United, Edwin Van der Sar, entre d'altres.

Tornar a dalt