fcb.portal.reset.password

Imatge de Carmona en un entrenament al Palau / FOTO: Arxiu - FCB

Marc Carmona ho té clar: “Espero que siguem capaços de jugar a un nivell més bo que a la final de la Copa Catalunya”. I és que aquell 2 de setembre, l’entrenador del Barça Alusport el té gravat. La derrota en els darrers instants i, sobretot, el grau de motivació demostrat pel Marfil serà un dels elements que s'ha de tenir en compte en aquest segon derbi oficial de la temporada. L’entrenador barcelonista afirma que el Marfil “és clarament un equip de play-off”, i que caldrà “fer un bon partit, perquè si no no guanyarem”.

Un Marfil a l’alça

“Estan en un bon moment de forma, tenen el Pitxitxi de la Lliga, el Dani Salgado, que està en un estat de gràcia impressionant de cara a porteria, s’estan jugant la Copa... A més, sabem que històricament els partits contra el Barça sempre han estat especials perquè hi ha el plus del derbi, de la rivalitat”.

“Espero un partit molt difícil, molt intens per part seva, molt agressius sobre la pilota, en la línia del que vam veure a la final de la Copa Catalunya, i espero que nosaltres siguem capaços de jugar a un millor nivell que no pas aquell dia”.

Salgado i Chico, els referents

“Els fitxatges de Dani Salgado i Chico han estat importantíssims, si comparem el rendiment del Marfil d’aquest any amb el de l’any passat. Per fer un equip que vulgui tenir certes aspiracions sempre s’ha de mirar la porteria i el golejador”.

“Juntament amb el que ja tenien, gent jove molt bona com Busquets, Adolfo o Rafa López i amb un bon entrenador, que el coneixem perquè havia estat aquí a la casa, és un equip organitzat, que fa moltes coses, perillós a pilota aturada, molt perillós a l’atac de cinc... Per mi, dels rivals amb què hem jugat en les darreres jornades, el millor. Un equip clarament de play-off”.

Dijous, primer dia amb la plantilla al complet

“Sota el meu punt de vista, aquesta no és la setmana perfecta. Ahir va ser el primer dia que vam poder entrenar tots plegats. De tota manera espero que demà puguem fer un bon partit, perquè si no no guanyarem”.

“Hem d’igualar el seu nivell d’intensitat i agressivitat i, a més, hem de jugar bé, perquè hem de ser capaços de tenir la pilota, que allà no vam ser capaços de fer-ho. No és la millor manera de preparar el partit, però és el que hi ha, ja hi estem acostumats. No ho utilitzarem com a excusa”.

Tornar a dalt