fcb.portal.reset.password

Aicardo, el dia de la seva presentació / FOTO: Arxiu-FCB

Jesús Aicardo ha canviat el mar més proper que tenia (l'Oceà Atlàntic) pel Mediterrani i Santiago de Compostel·la per Barcelona. Però aquests només són alguns dels molts canvis a què haurà de fer front el nou jugador del FC Barcelona Alusport.

El nou dorsal '2 'del Barça Alusport ha explicat a Barça TV que passa de ser el líder d'un equip modest a ser un més del millor equip del moment en el panorama del futbol sala internacional; passa d'un club petit a una institució gegant com és el FC Barcelona i passa d'un grup en què lluitava per acabar el més amunt possible a la Lliga a un equip que lluita i aspira a tots els títols possibles.

Molts coneguts en el seu nou equip

Jesús no arriba al Barça sense conèixer ningú, al contrari. Després de coincidir en algunes convocatòries de la selecció, el gadità ja ha fet bones molles amb jugadors com Lin, Lozano o Ari Santos, al qual també coneix tot i no ser espanyol: "Imposa jugar al costat de tants jugadors amb tant de talent, però estic segur que m’ajudaran a adaptar-me.”

Què aportarà?

El nou tanca de l'equip de Marc Carmona és un jugador amb un xut portentós amb la seva cama esquerra. Una de les seves grans virtuts, a més, és el doble penal: "Aportaré treball, bon xut exterior i molta força mental. No sóc un jugador dels que em vingui avall en els mals moments. Mai em rendeixo.

Amb ganes de conèixer Barcelona i rodalies

Aicardo té moltes ganes de conèixer la seva nova ciutat. Tot i que residirà a Gavà Mar, Barcelona està a un pas i ja té coneguts que li han recomanat llocs que no es pot perdre: "Sí, la veritat és que ja tinc ganes d'anar coneixent coses. M'han parlat molt bé de Montserrat i del Tibidabo. A veure si tinc temps de conèixer."

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();