fcb.portal.reset.password

Jordi Torras / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

El Barça Alusport ha iniciat la pretemporada. Ho ha fet aquest dijous a les 8 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, amb les habituals revisions mèdiques i proves d’esforç. “Ja tenia ganes de tornar després de les vacances i retrobar-me amb els companys i els tècnics. Els dos últims anys han estat molt bons i la pretemporada és vital per a la resta del curs”, ha afirmat Lin, expressant el sentiment general dels 12 jugadors de la primera plantilla i els tres del filial -Javi Alonso, Eric Martel i José María Mella- que aquest matí han donat el tret de sortida a la temporada 2012/13.

“Ens espera una temporada il·lusionant, amb sis títols en joc. L’objectiu és continuar en la línia de guanyar títols. Ja veurem quins podem aconseguir. De moment, amb ganes i força per començar”, ha assegurat Jordi Torras instants abans de passar les proves mèdiques. Els jugadors són conscients que seran el rival a batre i per això volen preparar-se el millor possible. “Vull guanyar el màxim nombre de títols possibles però hem d’anar pas a pas”, puntualitza Lin.

Amb tota la plantilla

Marc Carmona compta des del primer dia amb tots els components del primer equip, inclòs Aicardo, l’únic fitxatge del Barça Alusport. Així doncs, Cristian, Paco Sedano, Ari Santos, Sergio Lozano, Jordi Torras, Saad, Wilde, Lin, Gabriel da Silva, Fernandão, Igor i Aicardo s’han posat a les ordres del tècnic blaugrana.

Aquest dijous a la tarda, a les 19 hores, realitzaran el primer entrenament de la pretemporada 2012/13 i divendres, triple sessió de treball, en les que combinaran la pista amb el físic.

Tornar a dalt