fcb.portal.reset.password

Javi Rodríguez en un acte promocional / FOTO: ARXIU FCB

Javi Rodríguez Nebreda va arribar al FC Barcelona l’any 2006 procedent del Playas de Castelló, equip amb el qual ho havia guanyat tot, i sent una llegenda de la selecció espanyola. Llavors, l’actual capità del Barça Alusport es va proposar consolidar a l’LNFS un equip recent ascendit. Era l’eix del projecte. I així va ser, ja que ràpidament es va erigir en una peça clau d’un conjunt que no deixaria de créixer. Ha estat el líder del vestidor, per experiència i talent. El gran capità.

Es tracta d’un ala pivot que transmet caràcter als seus companys. Ben dotat tècnicament, és un especialista en els llançaments a pilota aturada.

Bienni daurat

Després d’obtenir tres Copes Catalunya, a la temporada 2010/11 Javi Rodríguez va aconseguir el primer gran títol amb el FC Barcelona: la Copa d’Espanya (en la seva primera edició). A partir d’aquí, el capità del Barça Alusport no ha parat d’alçar trofeus i aquella mateixa campanya va ser decisiu en la consecució de la Copa del Rei. L’any va culminar amb la victòria a la Lliga, la primera de la història de la secció.

L’ambició de Rodríguez es manté insaciable, tot i que, als 38 anys, la seva participació s’ha vist reduïda. Aquest curs, l’ala pivot ha pogut revalidar dos dels títols aconseguits l’any anterior, la Copa del Rei i la Copa d’Espanya. A més, amb el Barça Alusport ha obtingut el guardó més important a nivell de club, la UEFA Futsal Cup. Ara, pot culminar la millor temporada de la història de la secció aconseguint la que seria la seva segona Lliga amb el FC Barcelona. Marxa, doncs, amb tots els objectius complerts amb escreix.

Palmarès amb el Barça

2012 Copa del Rei
2012 UEFA Futsal Cup
2012 Copa d’Espanya
2011 Lliga
2011 Copa del Rei
2011 Copa d’Espanya
2010 Copa Catalunya
2009 Copa Catalunya
2008 Copa Catalunya

Tornar a dalt