fcb.portal.reset.password

Sergio Lozano, jugador del Barça Alusport. Foto: Àlex Caparrós - FCB

Un gol que val tres punts. La diana que va marcar Sergio Lozano al pavelló Jorge Garbajosa de Torrejón de Ardoz serà ben especial per al jove jugador madrileny. Va ser el seu primer gol com a blaugrana i va servir, sobre la mateixa botzina, per donar la victòria a l'equip de Marc Carmona en un partit molt complicat (2-3).

Lozano segueix progressant adequadament. El jove jugador, que ha arribat aquest estiu procedent del Caja Segovia, on va jugar en qualitat de cedit, s'adapta mica en mica al joc del seu nou equip, completament diferent al que ha practicat tant al conjunt segovià com l'any anterior a Cartagena, on va ser referent.

El nou jugador blaugrana ha demostrat en els pocs partits que fa que juga amb el Barça Alusport la seva potència i capacitat de generar perill. Només li faltava el gol, i el va trobar en una contra iniciada per Gabriel que Jordi Torras va continuar amb una passada al primer toc cap al segon pal. Allà, entrant amb velocitat, Lozano va connectar per batre Prieto i donar la victòria just quan el marcador assenyalava la conclusió del partit.

Sessió sense internacionals

El Barça Alusport ha tornat aquest diumenge als entrenaments. Ho ha fet amb una sessió en què no han participat els quatre internacionals amb Espanya (Torras, Lozano, Lin i Fernandão) i que ha consistit en un escalfament a pista i sessió de força al gimnàs del Palau Blaugrana.

Tornar a dalt