fcb.portal.reset.password

Marc Carmona ha advertit de la dificultat del Carnicer Torrejón / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

Marc Carmona, entrenador del Barça Alusport, ha analitzat el segon partit de quarts de final davant el Carnicer Torrejón, de dissabte a les 13 h al Palau Blaugrana. El fet de no confiar-se i veure l’eliminatòria resolta, i la recuperació de Fernandao i Gabriel han estat els eixos de la compareixença del tècnic blaugrana davant els mitjans informatius.

Zero confiances

Els blaugranes afronten el segon partit amb l’objectiu de guanyar-lo i de classificar-se ja per a semifinals. Davant d’aquesta possibilitat, Carmona explicava que “l'intentarem resoldre, però no ens hem d’equivocar amb el partit de la setmana passada. Allà vam guanyar, però podíem haver perdut”.

“Aquesta setmana ens hem entrenat bé. És molt important fer el 2-0 per recuperar-nos i poder preparar una hipotètica semifinal”, apuntava Marc Carmona.

Atents a les contres

Hi ha dos factors a tenir en compte de cara al partit amb el Carnicer Torrejón per al tècnic blaugrana. En primer lloc, no refiar-se: “No m’agradaria que penséssim que a Torrejón, cansats, vam guanyar i que dissabte serà fàcil. Els jugadors són conscients que dissabte s’ha de treballar i cal fer un bon partit”.

A la vegada, i com a segon factor, Carmona ha destacat la velocitat del joc dels madrilenys: “És un equip que té moltes virtuts. Ha arribat a la semifinal de Copa i al play-off, i  si no estem bé en atac ells a la contra són terrorífics, corren molt i molt bé. Intentar concedir les menys contres possibles, com vam fer allà, serà clau.”

Amb tot l’equip a disposició

Aquest divendres, tant Fernandao com Gabriel han rebut l’alta mèdica i estaran a disposició de Carmona per al partit davant el Torrejón. Aquest fet no ha passat per alt al tècnic del futbol sala blaugrana, que ha manifestat que: “La bona notícia és que estan els 12 a disposició. [Sobre Gabriel i Fernandao] Vénen d'un temps de baixa i m’agradaria poder-los donar minuts perquè, de mica en mica, vagin agafant el ritme”

Tornar a dalt