fcb.portal.reset.password

Imatge d'arxiu (Foto: LNFS)

Marc Carmona i Jordi Torras han estat les veus cantants del vestidor del FC Barcelona en la jornada prèvia a la disputa de la semifinal anada de la Copa del Rei davant l'Inter Movistar madrileny. Tant el tècnic com el jugador barcelonista han volgut destacar la igualtat que preveuen en aquesta eliminatòria i fugen de favoritismes. Mentre Carmona parla "d'exigència mental", Torras afirma contundent que "el favoritisme es guanya a la pista".

Marc Carmona

L'Inter, un repte

"Sempre és un repte, perquè cada cop que t'enfrontes penso que et coneixes una mica més. Tots mirem molt els partits i els punts on podem fer-los mal. Som dos equips molt anivellats. I sí, podríem fer el tòpic que els petits detalls seran els que acabaran per decantar el matx d'una banda o de l'altra. Crec que, com ja he dit altres cops, és un tema d'exigència mental per als jugadors."

L'eliminatòria no es tancarà al Palau

"En un Barça-Inter o un Barça-Pozo és impensable viatjar amb un marcador que ens doni tranquil·litat per poder afrontar la tornada amb garanties de classificació. Serà un partit igualat i pot guanyar qualsevol dels dos. Veig molt complicat que cap dels dos decideixi l'eliminatòria en el primer partit."

Els 12 disponibles

"Penso que dissabte vam acusar la Copa. Les cames estaven un pèl pesades i espero que aquest dimecres estem una miqueta millor. Portem molts dies competint, poc dies de descans, però la bona notícia és que podrem comptar amb els dotze i això ja és important."

Torras parla del favoritisme i de Betao

"El favoritisme es guanya a la pista. Així ho vam fer a la Copa d'Espanya i ho volem seguir fent a la Copa del Rei."

"Betao els donarà més profunditat de la que ja tenen. Darrerament, sense ella, jugaven més en l'un contra un, però amb ell tindran una referència a dalt que aprofitaran més. Tots sabem de la seva capacitat per jugar d'esquenes a porteria i és un perill constant."

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();