fcb.portal.reset.password

El gel blaugrana va caure a Vitòria./FOTO: Arxiu-FCB

L’hoquei gel del FC Barcelona va caure a la pista de l’Escor Bakh de Vitòria per 4 a 0, un resultat massa ampli pel joc desplegat pel gel blaugrana. La falta d’encert en les situacions d’u contra u i els ‘powerplays’ van ser clau per a una derrota que no hauria d’haver estat tan contundent

Inici igualat

El partit va ser força igualat des del principi, sobretot pel fet que el Barça va recuperar gairebé tots els jugadors i tenien les dues primeres línies completes i es nota en el joc de 5 contra 5.

Vitòria sempre va portar la iniciativa a causa de la qualitat dels seus jugadors, però els culers van estar ben posicionats en defensa esperant les ocasions de contraatac. Les van tenir, però no van poder marcar i el primer període finalitzava tal com s’havia iniciat amb empat a 0.

Escor Bakh trenca

La diferència la van marcar els ‘powerplays’, a favor i en contra. En el segon període, Escor Bakh va poder marcar 3 gols en superioritat. En els moments de superioritat dels blaugranes no van poder marcar i aquest fet va ser clau.

Prova d’això va ser l’u contra u del blaugrana Pablo Muñoz, que es va escapar sol davant el porter i li van fer penal, ell mateix el va llançar i el va fallar, fet que podria haver estat el primer gol per als blaugranes.

En definitiva, va ser un bon partit jugat de tu a tu en què les superioritats van marcar la diferència. El Barça a poc a poc va anar jugant millor i fent millor les coses.

Tornar a dalt