fcb.portal.reset.password

Els blaugranes van caure als penals. Foto:FCB

Malgrat jugar de tu a tu a l’equip més potent del panorama de l’hoquei gel estatal, com és el Jaca, els blaugranes no van tenir la sort de cara i van caure a la tanda de penals.

Inici fulgurant

Els blaugranes van sortir molt concentrats sobre el gel de Vitòria. Als 20 segons de joc, els homes de Danilo Didkosvy ja van marcar el primer gol i dominaven el joc.

Malgrat l’empat dels de Jaca, els blaugranes van tornar a prémer l’accelerador i van posar l’1 a 4 al marcador. McKenna, per part dels aragonesos, va posar el 2 a 4, a la fi del segon període.

Remuntada de Jaca

En el darrer període l’Aramón Jaca va posar tota la pressió sobre la porteria blaugrana. Fruit dels 19 xuts que van realitzar sobre la porteria d’Aaron Carretero, porter blaugrana, van arribar els gols.

Primer, Desi Pérez i després, Jose Antonio Biec, van aconseguir igualar el marcador i finalitzar el temps reglamentari amb un empat a 4.

Sense gols i penals

A la pròrroga no es va moure el marcador. Malgrat els intents blaugranes de aconseguir el gol d’or que els hi facilités l’accés a la final, no va ser possible.

A la sort dels penals, cap blaugrana va aconseguir marcar i per part d’Aramon Jaca ho va fer McKenna, que va donar el pas a la final als aragonesos.

Tornar a dalt