fcb.portal.reset.password

Xerrada de Francesc Granja a la Masia / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Qui sou? Aquesta és la pregunta amb què Francesc Granja va inaugurar la primera xerrada de la temporada a l’auditori de La Masia. Els joves residents al Centre de Formació Oriol Tort van poder gaudir d’una trobada amb un expert en ‘coaching’, que es basa en l’entrenament personal per treure el millor de cada persona.

Francesc Granja va ser directiu d’una empresa multinacional, però l’experiència que va patir en quedar-se tetraplègic el va fer replantejar-se la seva manera de viure. Va decidir fer el que realment li agradava: conversar i connectar amb les persones, fet que el va portar a dedicar-se al ‘coaching’.

Aquesta experiència vital la va compartir a través de la xerrada ‘Ser Genuí’ connectant amb els esportistes mitjançant les preguntes que va anar llançant al llarg de la ponència. Alguns dels joves van decidir compartir en públic les seves reflexions i el ‘coach’ els va fer descobrir que són molt més que joves promeses de l’esport.

Amb la seva experiència, Francesc Granja convida a “reflexionar sobre ser un mateix, viure en coherència, ser autèntic, sentir i connectar amb la nostra essència”. A la ponència, Francesc opina que la vida és el conjunt d’experiències que ens permeten respondre a la pregunta de qui som i què hem vingut a fer en aquest món, i que la qualitat d’aquesta vida depèn, en primer lloc, del grau d’honestedat que apliquem a aquestes respostes, i en segon lloc, de la nostra capacitat per traslladar aquestes conclusions al nostre dia a dia.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();