Ple blaugrana als vuitens del Mundial Sub17

Ple blaugrana als vuitens del Mundial Sub17

Espanya, amb molt protagonisme culer, ha estat primera del grup B amb 7 punts, mentre que l’Alemanya de Darvich ha avançat de ronda a falta d’un partit

El Mundial Sub17 d’Indonèsia avança amb un alt protagonisme dels jugadors del Barça. La competició està a punt tancar la fase de grups, i Espanya, amb minuts per als vuit culers, ha accedit als vuitens de final com a primera del grup B gràcies als 7 punts aconseguits amb dues victòries i un empat.

El conjunt dirigit per José Lana va arrencar el campionat amb un triomf contra Canadà per 2-0, amb gols de Marc Guiu i Quim Junyent. En el segon partit Espanya va tornar a guanyar, en aquest cas a Mali, amb gol de Juan Hernández (1-0). En l’última jornada van sumar un punt contra Uzbekistan (2-2) per acabar líders de grup. En els vuitens s’enfrontaran a un dels millors tercers classificats.

Darvich, gol i assistència

En el cas d’Alemanya, amb un Darvich protagonista, jugarà aquest dissabte el tercer partit de la fase de grups contra Veneçuela, ja amb el bitllet per als vuitens a la butxaca. Dels resultats d’aquesta última jornada dependrà la posició en el grup F i l’encreuament als vuitens de final.

Fins al moment Alemanya ha sumat dues victòries. La primera, contra Mèxic per 1-3 amb un gol de Darvich. En la segona jornada es van imposar a Nova Zelanda, també per 1-3, amb una assistència del jugador del Barça Atlètic.

Un cop acabi la fase de grups i quedin definits els encreuaments, el proper dilluns arrencaran els partits de vuitens de final.

1789273828

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut