Definides les banquetes del Futbol Formatiu 2023/24

Definides les banquetes del Futbol Formatiu 2023/24

Continuïtat i promoció interna en els primers i segons entrenadors dels equips formatius de cara a la nova temporada

Arrenca la planificació del curs 2023/24, i el primer a confirmar-se ha estat la distribució de les banquetes del Futbol Formatiu. El Club ha apostat per la continuïtat i la promoció interna entre els primers i segons entrenadors dels equips formatius.

Els entrenadors del futbol formatiu de la temporada 2023/24

Futbol 11

D’aquesta manera, Òscar López continuarà al capdavant del Juvenil A i tindrà en Gerard Sarrà, fins ara segon del Juvenil B, com a assistent. Al Juvenil B puja com a primer entrenador Pol Planas, que fins ara era el tècnic del Cadet B, amb Eric Campos de segon, que també era el segon del Cadet B. L’Arnau Blanco, que era el segon, es farà càrrec del Cadet A amb Cesc Bosch de segon, que s’incorpora al Club. I al Cadet B puja David Sánchez, fins ara a l’Infantil A, amb Joan Pons, segon de l’Infantil B fins al moment, com a segon.

Quant als equips infantils, Pere Olivé, fins ara segon de l’Infantil A, passa a ser primer entrenador i tindrà al seu costat Enric Daví, que era el segon de l’Aleví D. Finalment, l’Infantil B tindrà com a entrenador Jordi Poma, fins ara a l’Aleví B, amb Cristian López, fins ara segon a l’Aleví A, com a entrenador assistent.

Futbol 7

Pel que fa al futbol 7, Juanan Gil, fins ara tècnic de l’Aleví C, assumirà la banqueta de l’Aleví A, i tindrà com a ajudant a Adrià Monràs, que fins ara era segon del Benjamí C.

L’Aleví B estarà dirigit per Iban Tey després d’haver estat aquesta temporada al capdavant de l’Aleví D, i estarà acompanyat per Sergi Borrallo que continuarà fent la mateixa funció que fins ara. Jordi Pérez, actual entrenador de l’Aleví A es farà càrrec de l’Aleví C i tindrà, com a segon, Albert Moratalla, que repetirà el mateix rol. Per tancar l’etapa aleví, Dani Segovia canvia el Benjamí A per dirigir l’Aleví D, i el seu segon serà Eladi Gallego, que s’incorporarà al Club.

Quant als equips benjamins, Pol Combellé serà l’entrenador del Benjamí A després d’haver dirigit aquest curs el Benjamí B, i tindrà al seu costat Enric Monros, que es mantindrà fent les mateixes tasques que fins ara. 

El Benjamí B estarà dirigit per Mario Jordano que deixarà el Benjamí C per assumir aquest nou rol, i tindrà com a segon tècnic Albert Batalla, que fins ara era el segon de l’Aleví C. 

Albert Ametller, per la seva banda, deixarà la banqueta del Prebenjamí per ser el tècnic del Benjamí C, juntament amb Miquel Llorens, que fins ara era el segon entrenador del Juvenil Femení. El Benjamí D continuarà sent dirigit per Àlex Fernández i el segon serà Alexandre Miguel, que s’incorpora procedent de la Barça Escola. Finalment, el tècnic del prebenjamí serà Paco Revert, que fins ara era el segon del Benjamí B, i tindrà al seu costat Pol Castellà, que es mantindrà fent les mateixes funcions que fins ara.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut