L’Alemanya de Darvich passa a semis

Els alemanys, de la mà del blaugrana, han guanyat Espanya per la mínima (0-1) i estaran a les semifinals del Mundial Sub-17

El Mundial Sub-17 d’Indonèsia està vivint la seva recta final. Aquest divendres s’ha viscut un important capítol entre blaugranes, amb la disputa del partit de quarts de final entre Espanya i Alemanya. Els nou culers que es trobaven al Mundial s’han vist les cares per decidir un lloc a les semifinals del torneig, amb la victòria de l’Alemanya de Noah Darvich per la mínima (0-1).

Un terreny de joc blaugrana

La selecció espanyola ha sortit al terreny de joc amb sis dels vuit blaugranes disponibles: Pau Cubarsí, Héctor Fort, Pau Prim, Quim Junyent, Juan Hernández i Marc Guiu, mentre que Marc Bernal i Andrés Cuenca han entrat a la segona part. Així, han disputat minuts tots els jugadors del Barça disponibles. D’altra banda, Noah Darvich també ha estat titular amb Alemanya i ha disputat 87 minuts, sent un dels jugadors que ha dirigit la batuta des del mig del camp alemany.

El partit s’ha acabat decidint des del punt de penal, amb una pena màxima que ha transformat Paris Brunner al minut 64 (0-1). Així, Alemanya s’enfrontarà a les semifinals amb el guanyador del Brasil-Argentina per un lloc a la gran final del Mundial Sub-17 d’Indonèsia.