Noah Darvich, campió del món sub-17 amb gol a la final

El migcampista del Barça Atlètic ha marcat un dels dos gols alemanys, que han acabat guanyant contra França als penals / FOTO: FIFA.com

Tenim un campió del món sub-17 a les files del Barça Atlètic! El migcampista Noah Darvich, un dels referents de la selecció alemanya, ha assolit la glòria a Indonèsia després de guanyar la final del campionat contra França en una tanda de penals agònica.

Tot i que el futbolista blaugrana ha patit l'agonia dels penals des de la banqueta, després de ser substituit en el minut 74, ha tingut una gran importància a la final, marcant en el minut 51 el gol que suposava el 2-0 a favor dels seus. No obstant això, el combinat francès ha forçat la tanda de penals empatant a dos el partit, però els alemanys han estat més encertats des dels 11 metres i Noah Darvich és campió del món, tancant així la seva gran participació, que ha acabat amb dos gols i tres assistències, i sent titular en absolutament tots els partits.