El Cadet A, campió de Lliga

El Cadet A, campió de Lliga

El conjunt blaugrana s’ha assegurat el títol guanyant al Gimnàstic Manresa (0-3) i se suma als equips ja campions del Futbol 7: el Sub-11 A, el Sub-10 A i el Sub-9 B

El Cadet A del FC Barcelona s’ha proclamat campió de lliga a la Divisió d’Honor Cadet aquest diumenge, després d’imposar-se per 0-3 al camp del Gimnàstic Manresa. El conjunt dirigit per Arnau Blanco i Cesc Bosch és el primer campió matemàtic del Futbol 11 blaugrana, quan encara falten quatre jornades per finalitzar el campionat.

El Cadet A ha fet una temporada excepcional, amb una bona evolució de l’equip i un balanç de 23 victòries i només tres derrotes en les 26 jornades disputades fins el moment. Amb l’última victòria a Manresa, els culers sumen 69 punts i avantatgen en 18 al Girona, que és segon i ha empatat el seu partit d’aquesta jornada. Així, amb 12 punts en joc, el títol és matemàticament per als blaugrana.

Tercer títol al Futbol 7

El cap de setmana havia començat amb un altre campionat, en aquest cas de l’equip Sub-11 A, dirigit per Jordi Pérez i Albert Moratalla. El conjunt aleví blaugrana es va assegurar el títol de forma matemàtica després de guanyar l’AE Prat a domicili (1-7) en la jornada 26.

Amb 12 punts encara en joc abans del final de la temporada, els culers sumen 78 punts i tenen un avantatge de 13 respecte del Fundació UE Cornellà, que és segon amb 65 punts. Els blaugrana s’han assegurat el títol després d’un curs perfecte. De la mà d’una millora col·lectiva i individual de tots els jugadors, l’equip s’ha mantingut invicte al llarg de les 26 jornades disputades fins al moment, en les quals han sumat 26 victòries.

Amb aquest títol, el Sub-11 A se suma també al Sub-9 B i al Sub-10 A, que ja havien estat campions de les seves respectives categories en les darreres setmanes.

3200x2000--CAMPIONS-SUB-11A

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut