Tot a punt per a la XXVII LaLiga Futures

Tot a punt per a la XXVII LaLiga Futures

L’Infantil B blaugrana, dirigit per Jordi Poma i Cristian López, ja és a Maspalomas i competirà a partir d’aquest dimecres en el grup C amb el Tenerife i el Borussia Dortmund

L’Infantil B del FC Barcelona ja es troba a Maspalomas (Gran Canària) per disputar a partir d’aquest dimecres la XXVII edició del torneig internacional de LaLiga Futures. El conjunt dirigit per Jordi Poma i Cristian López ha participat aquesta tarda en l'acte d'inauguració d’aquest torneig, que s’ha convertit en una tradició de les dates nadalenques. Hi han participat els 14 clubs que competiran durant aquests dies a terres canàries.

Els blaugrana competiran en el grup C juntament amb el CD Tenerife i el Borussia Dortmund. La fase de grups arrencarà contra el conjunt canari el dimecres a les 19 hores, i el dijous a les 12 hores hi haurà el duel contra l’equip alemany. En cas de classificació, el mateix dia a la tarda (entre les 17h i les 18:30h) es disputaran els quarts de final.

El divendres s’acabarà de decidir el torneig, amb les semifinals (10-10:45 hores) i la gran final (17 hores). Aquesta edició de LaLiga Futures, impulsada per la Fundación José Ramón de la Morena i LaLiga, es tornarà a disputar a la Ciudad Deportiva de Maspalomas. A més, el torneig es podrà seguir per televisió a Gol Play, DAZN i Movistar+ i a la plataforma LaLiga+, i els partits del Barça també es podran seguir per streaming al web del Club.

L’equip

Els jugadors de l’Infantil B que disputaran el torneig són els següents: Arnau Ribes i Alexander Cimoscov, com a porters; Víctor Lao, Aritz Lairado, Unax Hernández i Lucas Bernal, com a defenses; Jan Giral, Johann Leiva, Dragos Bívol i Jan Rizos, com a migcampistes, i Héctor Asumu i Mamadou Keita, com a davanters.

Els grups

GRUP A: Olympique de Marseille, Real Madrid, UD Las Palmas i Sevilla FC.
GRUP B: Rayo Vallecano, Juventus i Villarreal CF.
GRUP C: FC Barcelona, Borussia Dortmund i CD Tenerife.
GRUP D: Liverpool FC, Real Betis, Atlético de Madrid i Real Sociedad.

*Totes les hores són locals (Gran Canària).

fea35cd51b23760b0c03bc764ae6f699

(*Foto: LaLiga)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut