fcb.portal.reset.password

L'Infantil B, un dels protagonistes / VICTOR SALGADO - FCB

Aquest cap de setmana, el futbol formatiu del FC Barcelona ha aconseguit grans resultats. De fet, tots els equips del planter blaugrana menys el Femení B van aconseguir la victòria. Però, a més, el programa ‘Promeses’ ha escollit cinc gols que val la pena recuperar.

La cinquena posició és per al jugador de l’Aleví B Nadir Luah, que va rebre la pilota més enllà de la frontal de l’àrea, va controlar d’esperó i, amb un gest de qualitat, va descol·locar el seu rival, abans d’enviar la pilota al fons de la xarxa. El gol de Carles Pérez, del Juvenil B, que va controlar l’esfèrica amb el pit dins l’àrea i va buscar la millor posició per batre el porter, ocupa la quarta plaça.

L’última posició del podi és per a Ilaix Moriba, de l’Infantil B, amb un llançament de falta directa molt llunyà. Al segon esglaó hi ha el gol de Sergi Berjano, de l’Aleví B, amb una jugada digne del mateix Messi. El blaugrana marxa dels seus defensors -en supera a tres- i bat el porter amb un xut creuat.  La medalla d’or, però, és per al jugador de l’Infantil B Pablo Moreno, que rep una passada en profunditat i, amb una vaselina, supera el porter rival.


The Best Masia teams' goals (18-19 april) por fcbarcelona
Tornar a dalt