fcb.portal.reset.password

El president Josep Maria Bartomeu, en la presentació del planter 2014/15. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Les categories inferiors de la temporada 2014/15 han quedat presentades oficialment. Des dels prebenjamins fins al Barça B. En total, 288 jugadors i 75 jugadores que formen el planter del FC Barcelona s’han citat aquest dijous a la tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Un per un, des dels més petits fins als més grans, han anat sortint sobre la gespa tots els equips del planter blaugrana. Els esperaven Josep Maria Bartomeu (president), Jordi Mestre (directiu responsable de l’Àrea de futbol professional), Silvio Elías (directiu responsable del Barça B i Juvenil A), Ramon Cierco (directiu responsable del futbol formatiu), Andoni Zubizarreta (director esportiu del futbol professional), Jordi Roura (director esportiu del futbol formatiu) i Aureli Altimira (coordinador de l’àrea del futbol formatiu).

Amb tots els conjunts col·locats sobre el terreny de joc, el capità de l’Infantil A, Eric Garcia, ha obert el torn dels parlaments recalcant els valors que se’ls inculca als joves: “Capacitat de sacrifici, humilitat i solidaritat”. Maria Llompart, del Juvenil-Cadet femení, manifestava que és “un orgull formar part d’aquest Club formatiu”.

Bartomeu: “La idea és la mateixa”

D’altra banda, Josep Maria Bartomeu s’ha estrenat presidint aquest acte enaltint la tasca realitzada a La Masia: “L’aposta del Club pel futbol formatiu la seguirem fent i cada vegada millor. El nostre concepte és el mateix. Poden canviar les persones, però la idea és la mateixa”. Continuava : “Al llarg d’aquests anys hem tingut molts encerts i algun petit error, del que hem après i l’hem subsanat. Tinguem tranquil·litat que les coses es fan ben fetes i amb rigor”.

Al mateix temps, el màxim dirigent blaugrana demanava “responsabilitat” als tècnics i “esforç i treball” als jugadors. En aquesta línia, Ramon Cierco ha requerit “generositat amb tothom”. Andoni Zubizarreta, per la seva banda, ha explicat als pares presents que intentaran que els nois i noies “siguin futbolistes i persones”. Jordi Roura també ho ha pregonat: “Tenim un objectiu molt clar: intentar seguir sent un referent mundial en el futbol formatiu i ho intentarem des d’un punt de vista futbolístic i humà”.

Després dels discursos, tots els entrenadors –en primer lloc- i tots els equips de la base –a continuació- han portat a terme la fotografia oficial de la temporada 2014/15. D’aquesta manera finalitzava un acte ja tradicional, que també ha comptat amb la presència, entre d’altres, del Director de Relacions Institucionals i Esportives, Albert Soler, o de l’Adjunt a la Direcció esportiva, Carles Puyol.


El musical de la presentación del fútbol formativo por fcbarcelona
Tornar a dalt