fcb.portal.reset.password
Foto de grup dels jugadors i els nens i nens.

Els jugadors del Cadet B s'han fotografiat amb els nens i nenes de l'orfenat. / FOTO: FCB

Jugadors i nens fent un rondo

Els jugadors i els nens de l'orfenat han jugat a futbol. / FOTO: FCB

Foto de grup amb una fota en un marc

Els jugadors del Cadet B, amb una fotografia de l'equip. / FOTO: FCB

Dos jugadors amb el trofeu

Els jugadors han mostrat el trofeu als nens i nenes. FOTO: FCB

El Cadet B ha disputat aquesta setmana el torneig Memorial Lenar Gilmullin, que ha tingut lloc a la ciutat russa de Kazan. Abans d’iniciar el campionat, els joves futbolistes van visitar un orfenat on resideixen 25 infants. El futbol va ser el nexe d’unió per acabar compartint una bona estona i viure una gran experiència personal. Els blaugranes van prometre que tornarien a visitar l’orfenat amb el trofeu de campió, i així ha estat.

Després de superar per 0-3 el Chertanovo a la final, els jugadors del Barça han tornat al centre per complir la seva promesa i mostrar als nens i nenes el trofeu de campió. També han aprofitat la segona visita per fer-se fotografies amb els infants i jugar a futbol.

En el campionat que homenatja el futbolista rus mort el 2007, a l’edat de 22 anys per culpa d’un accident de moto, els blaugranes s’han imposat amb claredat després d’arribar a la final i de superar el CSKA de Moscou (0-4) a les semifinals i, prèviament, d’enfrontar-se al mateix Chertanovo, al Krasnodar i al club organitzador, el Rubin Kazan.

Tornar a dalt