fcb.portal.reset.password

Gratacós i Vilà, a les conferències sota el nom de “The Leadership Journey in the Professional Development Phase” / FOTO: FCB

Les noves i modernes instal·lacions de la Federació Anglesa, St. George’s Park, van ser l’escenari dimarts passat d’unes conferències sota el nom de “The Leadership Journey in the Professional Development Phase” (Lideratge en la fase de desenvolupament professional), que van comptar amb la participació de Pere Gratacós i Joan Vilà.

Els dos tècnics blaugrana, convidats per la Premier League, van oferir una conferència teòrica i una altra de pràctica als entrenadors dels equips de la Lliga Anglesa sobre la cultura i la filosofia del FC Barcelona.

A més, van explicar en què consisteix el model Barça i la metodologia de treball que tants èxits esportius i humans han dut al Club en aquests últims anys.

La visió anglesa

El seleccionador anglès Roy Hodgson també va participar en aquestes conferències aportant la seva gran experiència al món del futbol. Hodgson va explicar als assistents la seva visió sobre la filosofia del futbol anglès i va posar com a exemple el model Barça.

A més, els tècnics del Southampton, Les Reed, Matthew Crocker i Martin Hunter van compartir amb els oients la filosofia de joc i cultura d’aquest equip de la Premier League.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();