fcb.portal.reset.password

Guillermo Amor després de la roda de premsa de dissabte / FOTO: MOOV

El director tècnic del futbol formatiu, Guillermo Amor, va agrair la invitació al Torneig Internacional TIDA en què participa el Juvenil B aquesta setmana en una roda de premsa organitzada per l’empresa Moov a Abidjan.

Aprofitant la seva presència a Costa d’Ivori, Guillermo Amor va explicar que "per a nosaltres és un honor poder participar en aquest torneig internacional i estem segurs que serà una gran experiència".

L’empresa Moov, una de les onze marques del grup Etisalat, és un dels espònsors del torneig i està en fase de llançament al país africà. Cal recordar que Etisalat és ‘partner’ oficial internacional del FC Barcelona des de l’any 2009 i té l’exclusivitat com a proveïdor de serveis de telecomunicacions en diferents països àrabs.

El Barça, protagonista a Costa d’Ivori

El Barça està tenint una presència destacada aquesta setmana a Costa d’Ivori. El Juvenil B estarà competint en terres africanes fins al pròxim diumenge, 25 de novembre. El director tècnic del futbol formatiu, Guillermo Amor, conjuntament amb el coordinador, Albert Puig, es troben al costat de l’equip en aquest torneig.

Tornar a dalt