fcb.portal.reset.password

Satisfacció després de la signatura dels contractes d'Ié i de Cá / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Agostinho Cá i Edgar Ié ja són jugadors de l’equip que dirigeix Eusebio Sacristán. Després que dimecres el FC Barcelona anunciés que havia arribat a un acord amb l’Sporting Clube de Portugal per a la incorporació dels dos futbolistes, aquest divendres tots dos han estat a Barcelona per passar la revisió mèdica i, seguidament, firmar els seus nous contractes.

La primera aturada dels joves jugadors portuguesos ha estat als serveis mèdics de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on s’han sotmès a un reconeixement mèdic. Tot seguit han signat el contracte que els vincula al Barça per a les properes quatre temporades, és a dir, fins a la 2015-16. Els han acompanyat en el moment de la signatura el vicepresident de l’àrea de futbol professional, Josep Maria Bartomeu; Jordi Mestre, directiu responsable del Barça B, Juvenil A i de l'àrea de futbol formatiu; i Narcís Julià, coordinador de l’àrea de futbol professional.

Tant en el cas de Cá com en el d'Ié –que va amb crosses perquè es va fracturar el cinquè metatarsià del peu esquerre i encara està en procés de recuperació-, la clàusula de rescissió és de 12 milions d’euros com a jugadors del filial, que es convertirien en 30 milions si acabessin tenint fitxa del primer equip.

Primeres impressions

Ja com a jugadors del filial, tots dos han atès Barça TV per explicar les seves primeres impressions. Per a Edgar Ié, que es defineix com un jugador dotat de “velocitat i agressivitat”, formar part del FC Barcelona “és un orgull i un somni fet realitat”. Agostinho Cá, per la seva part, es mostra “feliç per estar al que sense cap mena de dubte és el millor equip del món”. Entre les seves qualitats, destaca “el joc aeri, la passada, i la capacitat per recuperar pilotes”.

Tornar a dalt