Osasuna Promesas - Barça Atlètic: Remuntada d'or (2-3)

Els gols de Pau Víctor, Moha i Faye han servit per capgirar un 2-0 en contra i sumar els tres punts per seguir amb la bona ratxa

Victòria èpica. El Barça Atlètic ha sumat els tres punts contra l'Osasuna Promesas (2-3) després de remuntar un 2-0 en contra aconseguit pels pamplonesos a la primera meitat. Els gols de Pau Víctor, i sobretot, els de Moha i Faye als últims minuts han servit per capgirar el marcador i sumar l'onzè duel consecutiu sense conèixer la derrota.

Svensson avança als locals

Els blaugranes han començat el duel molt concentrats. Des del xiulet inicial, els de Rafa Márquez han pres el domini general de la pilota, però l'empenta s'ha frenat de cop quan l'àrbitre ha xiulat un penal en contra dels interessos dels barcelonins.

L'àrbitre ha assenyalat la pena màxima després d'una sortida d'Astralaga en un mà a mà amb Yoldi. El conjunt pamplonès no ha perdonat i Svensson ha transformat el penal (1-0, min. 9). Amb el gol, l'Osasuna s'ha encoratjat i després d'un parell d'ocasions ha arribat el segon gol. Svensson ha perforat de nou la porteria d'Astralga després de quedar-se sol davant del porter culer (2-0, min. 20).

Pau Víctor escurça distàncies

Quan semblava que el marcador ja no es mouria més abans del descans ha arribat el gol de Pau Víctor. L'extrem ha rebut una passada enrere a la cantonada de l'àrea i des d'allà s'ha inventat una rematada col·locada a l'esquadra del pal llarg (2-1, min. 40).

Moha i Mika Faye remunten en els minuts finals

Malgrat que l'Osasuna s'ha establert sòlidament sobre el terreny de joc a la segona meitat, l'empenta del Barça Atlètic ha pogut amb el control local. Al minut 85, un error de Stamatakis ha propiciat el gol de Moha que empatava el partit a cinc minuts pel final del temps reglamentari (2-2).

Mikayil Faye ha posat la cirereta a la remuntada amb un golàs de falta (2-3, min. 89). Pau Victor ha forçat la falta a la frontal de l'àrea i el defensa ha enviat un xut potent imparable per porter pamplonès. Del 2-0 al 2-3 i el Barça Atlètic ja suma 11 partits consecutius sense conèixer la derrota.

A més, a l'alegria col·lectiva se li ha sumat una d'individual: el debut de Guille Fernández. El jugador del Cadet A ha debutat amb tan sols 15 anys, 9 mesos i 13 dies convertint-se en el jugador més jove en disputar un partit amb el Barça Atlètic.

FITXA DEL PARTIT

OSASUNA PROMESAS, 2
BARÇA ATLÈTIC, 3

Osasuna Promesas: Stamatakis; More, Michelis, Garriz, Molina; Osambela, Eneko, Rabadán (Mutilva, min. 81); Yoldi (Mauro, min. 81), Huarte (Bujan, min. 71) i Svensson (Agirre, min. 71).

Barça Atlètic: Astralaga; Martín, Mikayil Faye, Hector Fort (Bernal, min. 70), Moha; Casadó, Unai, Sergi Domínguez (Alexis, min. 80); Pau Víctor, Naim (Cuéllar, min. 95) i Marc Guiu (Guillermo, min. 80)

Gols: 1-0, Svensson (min. 9); 2-0, Svensson (min. 20); 2-1, Pau Víctor (min. 40); 2-2, Moha (min. 85); 2-3, Mika Faye (min. 89)

Àrbitres: Manuel Pozueta, Jose Miguel Álvarez i David Serrano. Targetes grogues per a Yoldi, Svensson, Gerard Martín i Garriz.