Barça Atlètic – CD Arenteiro: Duel atractiu per mantenir la ratxa positiva

Barça Atlètic – CD Arenteiro: Duel atractiu per mantenir la ratxa positiva

(19 hores, Esport3 i FEF TV) El filial blaugrana, que acumula 11 jornades invicte, rep el conjunt gallec, que busca apropar-se a la zona de Play-off d’ascens, al Johan Cruyff

El Barça Atlètic afronta aquest diumenge (19 hores) un atractiu partit contra el CD Arenteiro a l’Estadi Johan Cruyff. El filial blaugrana rep el conjunt gallec en el duel que tancarà la jornada 31 del grup 1 de Primera Federació, i ho fa amb l’objectiu de mantenir la bona línia que l’ha dut a encadenar 11 jornades consecutives sense conèixer la derrota amb un balanç de nou victòries i dos empats.

Dos equips en bon moment

El conjunt dirigit per Rafa Márquez encadena quatre victòries, suma actualment 57 punts i arrenca la jornada del diumenge a només un punt de distància del líder, un Deportivo de la Corunya (58) que rep l’Unionistas de Salamanca (17h) a Riazor. Al davant, però, els culers tindran un Arenteiro que també arriba en bon moment, ja que ha sumat dues victòries i dos empats en les últimes quatre jornades. A més, els gallecs han guanyat en els seus dos últims desplaçaments, a Tarazona (1-2) i a Sabadell (0-1).

En el partit de la primera volta, disputat el 13 de gener a terres gallegues, la victòria va ser per a l’Arenteiro (2-0) tot i el bon partit disputat pel Barça Atlètic. És, de fet, l’última derrota blaugrana, ja que a partir d’aleshores va iniciar l’esmentada ratxa de nou victòries i dos empats.

Novetats en la convocatòria

Rafa Márquez comptarà amb un total de 18 jugadors per a aquest partit, en una llista amb diverses novetats. Les notícies positives són el retorn de Pelayo, després d’unes setmanes de baixa, i de Percan i Mbacke, després de complir un partit de sanció. Qui es perdrà el partit per acumulació de targetes és Gerard Martín, que fins al moment havia jugat tots els minuts possibles en les 30 jornades disputades. A la porteria, Kochen entra en la convocatòria en el lloc d’Astralaga.

Per contra, Sergi Domínguez és baixa per una lesió al bíceps femoral de la cama dreta, i se suma a les absències de Trilli, Ángel Alarcón, Aleix Garrido, Iker Goujon i Biel Vicens.

Amb tot això, els 18 jugadors convocats són els següents: Marc Vidal, Kochen, Mbacke, Marc Casadó, Moha Moukhliss, Percan, Cuéllar, Mikayil, Edu Sánchez, Pocho, Pau Víctor, Unai, Darvich, Naim, Pelayo, Bernal, Olmedo i Guillermo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut