Unionistas de Salamanca – Barça Atlètic: Desplaçament exigent

Unionistas de Salamanca – Barça Atlètic: Desplaçament exigent

[19:00 hores, Esport3 i FEF TV] El filial blaugrana visita l’Estadio Reina Sofia amb l’objectiu d’allargar la bona ratxa de resultats

El Barça Atlètic visita aquest diumenge l’Estadio Reina Sofia en la 32a jornada de Lliga de la Primera Federació. Els blaugranes afronten el duel amb l’objectiu d’allargar la bona ratxa de resultats amb nou victòries i tres empats en els últims 12 duels. El partit serà d’alta exigència davant un rival que no posarà les coses gens fàcils i que en la primera volta va ser capaç d’assaltar el Johan Cruyff en el primer partit de l’any 2024.

Així doncs, el filial blaugrana tindrà ganes de revenja per intentar aconseguir tres punts en un dels estadis més complicats de la categoria. Tot i que l’objectiu principal segueix sent la formació dels jugadors, guanyar a Salamanca significaria mantenir la segona plaça i continuar amb una gran dinàmica de resultats per continuar posant pressió a un Depor que segueix liderant la classificació.

Declaracions previes

“Volem seguir amb la bona dinàmica jugant al nostre estil en un camp difícil”. Són paraules del tècnic Rafa Márquez la prèvia del partit als mitjans del Club. I és que l’entrenador mexicà té molt clar que l’equip haurà “d’estar concentrat i enfocat amb la mateixa actitud tot el partit més enllà de l’ambient que hi hagi”. 

Novetats en la convocatòria

Per aquest partit, el tècnic Rafa Márquez no podrà comptar amb el capità, Marc Casadó, que aquest dissabte va gaudir de minuts amb el primer equip en la victòria davant el Cadis, però sí que ho podrà fer amb Mikayil, que va anar convocat aquest dissabte amb el primer equip però que s’ha unit després a l’expedició del filial blaugrana. Amb qui també podrà comptar el tècnic mexicà serà amb Trilli, que ha rebut l’alta mèdica després de quatre mesos, i també amb Gerard Martín, que torna després del partit de sanció per acumulació de grogues. 

Per la seva banda, Sergi Domínguez, Ángel Alarcón, Aleix Garrido i Iker Goujon son els quatre futbolistes del filial blaugrana que continuen amb el seu procés de recuperació.

Així doncs, aquesta és la llista de 20 convocats: Trilli, Gerard Martín, Mbacke, Moha M., Percan, Marc Vidal, Cuéllar, Mikayil, Edu Sánchez, Pocho, Pau Víctor, Unai, Darvich, Naim, Pelayo, Kochen, Pau Prim, Bernal, Olmedo i Guillermo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut