Barça Atlètic – CD Lugo: Tornar al camí del triomf

Barça Atlètic – CD Lugo: Tornar al camí del triomf

[16:00 hores, FEF TV] El filial blaugrana afronta un partit clau per mantenir-se en el segon lloc de la classificació

La Lliga de la Primera Federació entra en la recta final i el Barça Atlètic vol defensar el segon lloc de la classificació sumant una nova victòria després de dues jornades sense fer-ho. I és que els blaugranes van acabar el passat diumenge a Salamanca amb una dinàmica de 12 partits imbatut en un espectacular segona volta. 

El conjunt dirigit per Rafa Márquez rep aquest diumenge al CD Lugo a l’Estadi Johan Cruyff amb l’objectiu de tornar al camí de la victòria (16:00 hores, FEF TV). Davant tindrà a un conjunt que tot i que arriba al duel amb tres derrotes consecutives i sense gairebé opcions d’entrar en zona de play-off, sí que té l’al·licient d’aconseguir plaça per a la Copa del Rei de la temporada vinent. Així doncs, l’equip gallec no serà un rival fàcil de batre. 

Les declaracions prèvies

“Intentarem tornar a l’essència que portàvem durant la temporada. Ens enfrontem a un equip complicat i tenim una gran motivació pel que portem fet i el que podem assolir”. Son paraules del tècnic, Rafa Márquez, als mitjans del Club en la prèvia del partit davant el CD Lugo. I ha afegit: “Serà motivant veure que els aficionats estan responent i tan de bo tinguem el suport que estem tenint els últims partits”.

La convocatòria

Per aquest partit, el tècnic mexicà podrà comptar amb Marc Casadó i Marc Guiu que des de dijous han deixat d’estar en dinàmica de primer equip i han reforçat el filial blaugrana. Amb qui no podrà comptar serà amb els lesionats ‘Trilli’, Ángel Alarcón, Aleix Garrido i Iker Goujon, ni tampoc amb Jaume Cuéllar a causa de la clàusula del seu contracte al jugar contra el seu club del qual procedeix la seva cessió. 

Així doncs, aquesta és la llista de 20 jugadors: Astralaga, Gerard Martín, Mbacke, M. Casadó, Moha M., Percan, Marc Vidal, Mikayil, Edu Sánchez, Pocho, Pau Víctor, Unai, Darvich, Naim, Pelayo, Bernal, Marc Guiu, Dani R., Olmedo i Guillermo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut