Osasuna Promesas – Barça Atlètic: La bona ratxa es posa a prova a Tajonar

Osasuna Promesas – Barça Atlètic: La bona ratxa es posa a prova a Tajonar

[19:00 hores, FEF TV] El filial blaugrana s’enfronta al conjunt navarrès amb l’objectiu de continuar amb la bona dinàmica

El Barça Atlètic afronta aquest diumenge una sortida exigent en el duel corresponent a la 30a jornada de Lliga (19:00 hores, FEF TV). I és que el filial blaugrana visita Tajonar per enfrontar-se a l’Osasuna Promesas amb l’objectiu d’allargar la bona dinàmica de joc i resultats. En l’últim duel a casa el conjunt dirigit per Rafa Márquez va assolir una victòria molt important a casa davant la UE Cornellà (1-0) amb moltes baixes per les convocatòries de les seleccions, que el manté com a segon classificat, a quatre punts del Deportivo de La Corunya, que és el líder amb 58 punts, amb un partit més després de la victòria d’aquest dissabte davant l’UE Cornellà. 

El conjunt navarrès, per la seva banda, arriba amb la necessitat de sumar punts per allunyar-se de les posicions de descens. “Ens enfrontem a un rival ben ordenat i molt treballat defensivament que sempre ens costa i haurem d’intentar equivocar-nos el menys possible i evitar situacions de pilota aturada on ells son forts”. Son paraules del tècnic, Rafa Márquez, als mitjans del Club en la prèvia del partit.

Tajonar porta bons records al conjunt blaugrana on el curs passat va assolir una victòria de prestigi i meritòria per 0-1, mentre que enguany al partit de la primera volta els blaugranes van haver de treballar molt el partit per aconseguir els tres punts al Johan Cruyff (2-1). 

Novetats en la convocatòria

Per aquest partit, Rafa Márquez podrà comptar amb 19 jugadors a la llista i recupera els jugadors internacionals que no van poder participar en l’anterior jornada pels partits amb les seves seleccions. Casadó, Mikayil, Marc Guiu i Héctor Fort, que aquest dissabte eren a la convocatòria del primer equip en la victòria davant la UD Las Palmas a Montjuïc, estaran disponibles pel partit d’avui. Amb qui no podrà comptar encara és amb Noah Darvich amb unes molèsties abdominals i els lesionats, Trilli, Ángel Alarcón, Aleix Garrido i Pelayo, ni tampoc amb els sancionats Mbacke i Percan.

Així doncs, aquesta és la convocatòria: Astralaga, Gerard Martín, Sergi Domínguez, M.Casadó. Moha M., Marc Vidal, Cuéllar, Mikayil, Edu Sánchez, Pocho, Pau Víctor, Unai, Naim, Pau Prim, Bernal, Marc Guiu, Héctor Fort, Olmedo i Guillermo. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut