Unionistas Salamanca - Barça Atlètic: Derrota a Salamanca (4-1)

Els blaugranes posen punt final a una ratxa de 12 partits sense conèixer la derrota caient contra el conjunt salmantí

Sense premi. Els culers han marxat de Salamanca sense poder sumar cap punt després de perdre contra l'Unionistas (4-1) a l'Estadi Reina Sofia. Els gols de Slavy per partida doble, Losada i Rastrojo han frustrats els objectius culers que només han pogut sumar el gol de Percan al comptador personal.

No surten les coses

Tot i que el Barça Atlètic sortia amb ganes de demostrar un cop més el gran nivell de l'equip amb 12 partits consecutius sense perdre, l'Unionistas ha desfet ràpidament les esperances blaugranes. I és que el conjunt salmantí ha sortit amb més espurna que el combinat de Rafa Márquez i ha apagat la flama dels culers.

Al minut 10, una gran jugada d'Álvaro Gómez per la banda esquerra ha acabat amb una rematada Slavy completament sol davant de Kochen, que debutava amb el Barça Atlètic en aquest duel (1-0). Deu minuts més tard, al 21, el davanter d'origen búlgar ha firmat el doblet amb cop de cap guanyant la posició a Pau Prim a la sortida del córner (2-0). Per a rematar una gran primera part del conjunt local, Losada ha posat el 3-0 després d'una passada d'Alfred Planas des de la banda dreta (min. 46).

WhatsApp Image 2024-04-14 at 20.22.15

El filial culer no ha estat capaç de superar la intensitat de l'Unionistas i no ha pogut fer res per frenar l'ofensiva rival i tampoc ha estat capaç de generar grans ocasions en atac. De fet, la primera intervenció del porter local ha estat al minut 47 aturant una rematada d'Unai Hernández des de la frontal de l'àrea. La jugada culer més clara de la primera meitat.

Impuls culer

A la segona meitat, el Barça Atlètic ha sortit amb més empenta. De fet, s'ha notat en el l'àrea local. Unai ha generat la primera ocasió de la segona part només uns segons després del xiulet. També ho ha intentat Pau Víctor més endavant amb un xut que ha sortit desviat, però finalment, el gol culer l'ha fet Diego Percan (min. 71). A 20 minuts pel final, els de Rafa Márquez han aconseguit el gol de la reacció, però malauradament l'alegria i les esperances de sumar han durat cinc minuts.

Rastrojo que acabava de sortir al terreny de joc ha fet el quart i últim gol dels locals per tombar totes les possibilitats de la remuntada culer (4-1, min. 76). A més el duel ha acabat amb la nota negativa del canvi de Trill. El lateral que reapareixia de la lesió ha hagut d'abandonar el terreny de joc després d'haver entrat a l'inici de la segona meitat.

FITXA DEL PARTIT

UNIONISTAS SALAMANCA, 4
BARÇA ATLÈTIC, 1

Unionistas Salamanca: Iván Martínez, Camus, Jon Rojo, Erik, Losada (Serrano min. 73), Slavy (Ramiro, min. 78), Álvaro Gómez (Asier, min. 78), Alfred (Rastrojo, min. 73), Adri Gómez, Jordi Tur (Nespral, min. 83), Carlos Giménez

Barça Atlètic: Kochen, Gerard Martín, Mbacke, Moha, Mikayil (Guille Fernández, min. 68), Pau Víctor, Unai, Darvich (Trilli, min. 45 - (Alexis Olmedo, min. 82)), Naim, Pau Prim (Percan, min. 45) i Bernal

Gols: 1-0, Slavy (min. 10); 2-0, Slvay (min. 21); 3-0, Mario Losada (min. 46); 3-1, Diego Percan (min. 71); 4-1, Rastrojo (min. 76).

Àrbitres: Imanol Irurtzun. Grogues per a Moha, Pau Víctor i Álvaro Gómez