fcb.portal.reset.password

Eusebio Sacristán agafa les regnes del Barça B / FOTO: CAPARRÓS

El filial va dominar el partit des del primer minut. Jonathan Soriano va ser el màxim golejador amb 5 gols, seguit per Martí Riverola i Isaac Cuenca, que van marcar 2 dianes cadascun. Saúl va completar el rànquing de gols amb una diana.

Primer contacte amb l'equip

En un partit d’entrenament de dues parts de 30 minuts cadascuna, el Barça B va tenir l’oportunitat d’acabar de posar-se en forma, i sortir per la porta gran de TorreMirona. Amb un ambient de gran expectació, i un públic que no va dubtar en demanar autògrafs i fer-se fotos amb els jugadors.

Per a Eusebio l’estada a TorreMirona ha estat el seu primer contacte amb l’equip, i es mostra satisfet amb la feina feta: "Aquests partits han servit per completar el treball de pretemporada. Ens han vingut molt bé per completar el treball físic i anar assimilant conceptes que vull transmetre a l'equip".

Tot i els bons resultats, Eusebio insisteix en la voluntat de seguir treballant. "La conclusió és que hem de seguir treballant. Els jugadors han anat assimilant conceptes i es troben en una bona situació física".

"Treballar amb aquest equip és molt fàcil"

En aquest sentit, Eusebio es mostra molt satisfet amb el rendiment de l’equip: "Aquest equip ja té una feina de molts anys i és fàcil". L’equip ja ha tornat a Barcelona aquest matí, després de realitzar un últim entrenament a TorreMirona. Tot llest per poder pensar en la Lliga. "Estem en fase de preparació, molt il•lusionats i molt contents. Ara ens toca treballar dur i anar agafant el punt de forma ideal pensant ja en primer partit de Lliga", afirma Eusebio.

Un entorn inmillorable

Per acabar, Eusebio també va tenir paraules per l’excel•lent estada a TorreMirona: "Hem estat en unes condicions de treball perfectes, estem molt contents amb l'entorn, amb el tracte i amb la temperatura, que ha estat molt agradable per treballar".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();