Així hem viscut el minut a minut previ a la final de Copa

Així hem viscut el minut a minut previ a la final de Copa

Repassa com han estat les hores prèvies al partit que FC Barcelona i Athletic Club disputen a l'estadi de la Cartuja

Durant tota la jornada hem seguit les hores prèvies a la Final de la Copa del Rei

20.30 hores: Fins aquí el minut a minut d'aquest dia de final de Copa! Quan queda una hora exacta perquè comenci el partit, deixem pas al Match Center de la web del Club. Aquí, i en les xarxes socials del Club, podràs seguir el minut a minut del matx. Som-hi, culers! 

Missatge d'optimisme abans de la final de Copa.
Missatge d'optimisme abans de la final de Copa.

20.25 hores: Aquest és l'11 del FC Barcelona: Ter Stegen, Dest, Piqué, Lenglet, Mingueza, Jordi Alba, De Jong, Busquets, Pedri, Griezmann i Messi. 

Els suplents blaugranes són: Iñaki Peña, Arnau Tenas, Araujo, Braithwaite, Dembélé, Trincao, Sergi Roberto, Umtiti i Ilaix Moriba.

I Marcelino surt amb: Unai Simón, De Marcos, Yeray, Iñigo Martínez, Balenziaga, Berenguer, Dani García, Unai López, Muniain, Iñaki Williams i Raúl García. 

20.00 hores: Solament queda una hora i mitja per a la final. Repassem quins han estat els resultats blaugranes en les darreres finals coperes: 

  • 2020/21. De moment, finalistes.
  • 2018/19. Finalistes. 
  • 2017/18. Campions. 
  • 2016/17. Campions. 
  • 2015/16. Campions. 
  • 2014/15. Campions. 
  • 2013/14. Finalistes. 
  • 2011/12. Campions. 
  • 2010/11. Finalistes. 
  • 2008/09. Campions.

Què passarà aquesta nit a la Cartuja? Fes el teu pronòstic!

19.40 hores: Recordes què va passar en l'última final de Copa entre Athletic Club i FC Barcelona? Et recomanem que agafis un bol de crispetes i et posis el pitet per gaudir del gol que Leo Messi va marcar el curs 2014/15; la darrera vegada que bilbaïns i catalans es van enfrontar en una final de Copa. Una autèntica obra d'art que va obrir el camí cap al confeti blaugrana (1-3)

19.30 hores: Els homes de Ronald Koeman berenen i, posteriorment, iniciaran el trajecte amb autobús que els portarà de l'hotel de concentració a l'escenari del partit. La final cada vegada més a prop!

photo6039854587168535999

19:05 hores: Queden poc més de dues hores perquè la pilota comenci a rodar a l'estadi de la Cartuja. Dos com el dorsal que llueix, Sergiño Dest. Un dels integrants de l'actual plantilla barcelonista que es pot estrenar en una final de Copa del Rei. Pedri, Araujo, Mingueza, De Jong, Ilaix, Riqui Puig, Trincão, Griezmann, Pjanić, Braithwaite, Junior, Matheus o Neto són els altres culers que podrien jugar una final copera per primera vegada. Per quins homes apostarà Koeman? 

18.50 hores: Aquesta serà la 42a final de Copa del Rei que jugarà el FC Barcelona. Mai ningú ha disputat tantes finals del torneig del KO. La posició de plata l'ocupa el Reial Madrid amb 39.

18.35 hores: T'atreveixes amb la porra de la final? Fes el teu pronòstic en aquest enllaç i guanya exclusius premis!

3200x2000-copa_rei-NOTICIA-generica-

18.30 hores: Com van els nervis, culer? Les agulles del rellotge han agafat velocitat de creuer i s'acosta l'hora del partit (21.30 hores). Recorda que podràs seguir el minut a minut del partit a través del Match Center del web del Club

Tres també seran les finals de Copa del Rei que sumarà Ronald Koeman. La primera va ser com a futbolista blaugrana l'any 1990 i la segona el 2008, com a tècnic del València. I les dues van acabar amb l'holandès aixecant el trofeu. No hi ha dos sense tres?

18.00 hores: Sempre ulls sobre la figura de Leo Messi. El crac argentí ha marcat 29 dianes en 33 finals disputades, en les quals ha conquerit 24 títols. 

17.30 hores: El rellotge avança ràpid. Resten quatre hores per al començament de la final a l'estadi de la Cartuja. Com quatre seran els partits que hauran jugat FC Barcelona i Athletic Club aquest curs: dos de Lliga, amb victòria barcelonista a tots dos, i la final de Supercopa també disputada a Sevilla. Una ciutat de finals de cara i creu per al Barça

Missatge d'optimisme abans de la final de Copa.
Missatge d'optimisme abans de la final de Copa.

17.15 hores: El FC Barcelona saltarà a l'estadi de la Cartuja amb la 4a equipació, l'equipació de la senyera. Una samarreta personalitzada per a la final. 

17.00 hores: Hem conegut la notícia de la mort de Josep Mussons. Va ser directiu del Club durant 22 anys. Els jugadors del Barça portaran braçalet negre aquesta nit en el seu record. 

16.40 hores: Ganes de Copa... 

16.30 hores: La final de Copa, cada vegada més a prop. Queden cinc hores perquè Martínez Munuera indiqui el començament de la final. I cinc són els partits que ha jugat el FC Barcelona per arribar a la final d'aquesta nit contra l'Athletic Club. 

Cornellà 0 - Barça 2; Rayo Vallecano 1 - Barça 2; Granada 3 - Barça 5; Sevilla 2 - Barça 0, i Barça 3 - Sevilla 0. Aquests són els resultats dels de Koeman en el torneig coper. Una competició que, de moment, ha vist 12 gols barcelonistes. 

15.30 hores: La Copa es mira, però no es toca. El divendres 16 d'abril, els capitans d'Athletic Club i FC Barcelona es van fotografiar juntament amb el trofeu. Ara bé, no el van tocar; qüestió de supersticions... Ronald Koeman i Marcelino també van posar davant el trofeu

14.30 hores: Coneixes tots els detalls que rodegen aquesta final entre Athletic i FC Barcelona? Dóna un cop d'un a les 10 dades sobre la final de Copa

14.00 hores: La primera plantilla blaugrana està dinant. 

13.30 hores: Compte enrere! Queden vuit hores perquè comenci la final de Copa a l'estadi de la Cartuja. Un escenari que, tot i que no acollirà espectadors, tindrà una gran lona de suport al conjunt blaugrana. 

"Sempre Culers", la lona que lluirà a la final de Copa.

Anima el Barça des de casa! Equipa't amb els colors blaugrana per transmetre tot el suport del món als de Ronald Koeman. 

12.15 hores: Entrenament alegre a la ciutat esportiva del Betis. Els homes de Koeman, que han rebut la visita del president Joan Laporta, s'han exercitat entre somriures, i amb jocs de precisió i punteria, abans de la final.  

12.00 hores: Koeman, expert en finals. El tècnic blaugrana ha disputat un total de 30 finals: 20 com a jugador i 10 com a entrenador. Quan queden nou hores i mitja per a l'inici d'una nova final per al Barça i per l'holandès, quines són les teves sensacions?

11.35 hores: Els homes de Koeman han finalitzat l'entrenament matinal a la ciutat esportiva Luis del Sol. De nou, es dirigeixen a l'hotel de concentració. 

11.30 hores: Els precedents entre Athletic Club i FC Barcelona en una final. L'estadi de la Cartuja de Sevilla viurà la novena final de Copa entre blanc-i-vermells i blaugranes. En aquesta notícia repassem com han estat les vuit finals anteriors entre els dos conjunts. Avisem: hi ha un elenc que gairebé sempre s'imposa...

11.20 hores: Entrevista a Òscar Mingueza. El defensa barcelonista, que també ha repassat les dificultats de l'Athletic abans d'afrontar la final, ha explicat les seves sensacions en les hores prèvies a aquest transcendental partit. Un matx que afronta amb ambició i il·lusió. 

11.05 hores: Apunt. El partit es veurà en 159 països; en tots els continents menys Austràlia. Mai abans s'havia vist la final de Copa a tants llocs del món.

10.30 hores: Següent punt del dia: l'entrenament. La plantilla blaugrana s'està desplaçant cap a la ciutat esportiva Luis del Sol per exercitar-se i ultimar els detalls del matx.

10.15 hores: Recordem els horaris d'aquest apassionant Athletic Club - FC Barcelona perquè no et passi per alt l'hora del matx. Un partit que no et pots perdre..

1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-COPA_REI--min

09.30 hores: Bon dia, blaugranes! Queden 12 hores per a la final de Copa! Arranquem el minut a minut on podreu seguir les últimes novetats dels blaugranes. Som-hi, culers! Per començar el dia de la final de Copa del Rei amb força, els homes de Koeman estan esmorzant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut