Koeman: “Hem de millorar el nostre joc sense pilota”

Koeman: “Hem de millorar el nostre joc sense pilota”

El tècnic blaugrana ha destacat que “aixecar aquest títol seria molt important per al Club”

“Hem d’estar bé amb i sense pilota. Si hi ha un aspecte que hem perdut en els darrers partits és el nostre joc sense pilota”, ha expressat Ronald Koeman en la roda de premsa prèvia a la final de Copa d’aquest dissabte. Una final que el tècnic blaugrana ha destacat el treball dels conjunts per arribar fins aquí: “Som dos equips que hem patit molt per arribar a la final”.

Koeman s’ha referit a les virtuts de l’Athletic Club, rival del Barça aquest dissabte a la gran final: “És un equip molt competitiu i serà quarta vegada que juguem contra ells, amb resultats ajustats. Són un conjunt físic, lluitador i que va bé a pilota aturada”. 

Preguntat pel plantejament del matx, Koeman ha destacat que cal “intentar dominar el partit i buscar els jugadors entre línies, arribar en banda, generar ocasions de gol i estar bé defensivament en les pèrdues de pilota”. El tècnic culer també s’ha referit als jugadors joves, assegurant que “jugant finals i perdent-les és com també es va agafant experiència i maduresa en partits com aquest”. 

Finalment, Ronald Koeman ha parlat de Leo Messi, assegurant que “Leo és un gran jugador i professional. En tots els entrenaments vol millorar i sap preparar-se per a partits importants”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut