fcb.portal.reset.password

Martina Mancusi en el podi / FCB

Dotze patinadors i patinadores de la secció amateur de Patinatge Artístic sobre Gel del FC Barcelona han participat aquest passat cap de setmana del 19 i el 20 de desembre en el campionat més important en l'àmbit nacional, el Campionat d’Espanya Absolut. Celebrat a Sant Sebastià, en aquest campionat hi participen integrants dels clubs de patinatge més importants d’Espanya en dues categories diferents: Novice Advanced i Júnior.

En noies Novice la guanyadora ha estat la blaugrana Martina Mancusi, que va aconseguir la primera posició diumenge amb una gran actuació en programa lliure. En la mateixa categoria, però en nois, el podi l’han encapçalat els dos participants blaugrana: Joan Farres, en primera posició, i Arnau Joly, en segona.

En categoria Júnior femení Marta Guinovart va quedar en setena posició amb dos molt bons programes, seguida de la seva companya Júlia Ribas, que, tot i ser una de les favorites per al podi, va quedar vuitena a causa d’alguns errors.

Per part dels dos nois júniors representants del FC Barcelona, han aconseguit pujar al podi després d’arriscar en les seves actuacions. Ton Cónsul ha aconseguit el subcampionat, i Aleix Gabara, la tercera posició.

  Novice Advanced
  Femení
1a posició Martina Mancusi
7a posició Ingrid Riera
10a posició Daniela Blanco
15a posició Marta Joly
21a posició Monica Catarralà
25a posició Ariadna Sibera
  Masculí
1a posició Joan Farres
2a posició

Arnau Joly

 

  Júnior
  Femení
7a posició Marta Guinovart
8a posició Júlia Ribas
  Masculí
2a posició Ton Cónsul
3a posició Aleix Gabara
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();