Cap de setmana ple de patinatge

Cap de setmana ple de patinatge

Els patinadors del Barça aconsegueixen grans resultats a l'Open de Logroño i a la Copa CIM Canilló

Grans resultats dels patinadors del Barça aquest cap de setmana, tant a l'Open de Logroño com a la Copa Canilló d'Andorra. Fins a 17 blaugranes han participat en les dues competicions, aconseguint un total de nou medalles.

A Logroño, Martina Sibera es va fer amb la primera posició en Intermediate Novice A, mentre que tant Maria Oleo (Basic Novice) com Laura Flavià (Junior A) quedaven en la vintena plaça. A la categoria de Novice Advanced, Ariadna Gupta també va aconseguir el triomf, i la seva companya Elsa Bonet va quedar quarta.

Aidan Huestis es va posar en Intermediate Novice ISU. En aquesta mateixa categoria, Mariona Cairo va quedar segona i Eva Medina tancava el podi. Inaxi González va ser dotzena, mentre que Alba Gómez ocupava la 14a posició i Lucia Vidal, la 17a. Per últim, Mahery Randrianarivony va pujar a la tercera posició del podi en Junior ISU.

La Copa CIM Canilló també es va saldar amb grans actuacions. Marc Alonso va guanyar en Aleví C, igual que Gabriel Fernández en Benjamí B. A la categoria d'Aleví B, Nayra Caballé va quedar segona, Sofia Fernández tercera i Natalia Bercial, sisena.

Molt bons resultats en els dos campionats pels patinadors del Barça, que continuen mostrant el seu gran nivell competició rere competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut