Un campionat d'Espanya amb to blaugrana

Un campionat d'Espanya amb to blaugrana

El Barça aconsegueix grans resultats Campionat d'Espanya infantil de patinatge, amb tres medalles i molt bones actuacions de tots els patinadors

El Campionat d'Espanya infantil de patinatge artístic, disputat a Logroño, ha deixat grans resultats pels patinadors del Barça. Fins a vuit patinadors van estar presents en la màxima competició a nivell nacional, aconseguint tres medalles, una de cada color, en les tres categories que entraven en joc.

Eva Medina es va proclamar campiona d'Espanya en la categoria Intermediate Novice ISU, en la que Mariona Cairo va acabar cinquena i Inaxi González va tancar el top-10. Lucía Vidal i Alba Gómez van quedar en divuitena i dinovena posició, respectivament. Aidan Huestis, a la prova masculina de la mateixa categoria, va aconseguir la medalla de plata. 

Martina Sibera també va pujar al podi, en aquest cas en Intermediate Novice A, en la que va quedar tercera. Per últim, Maria Óleo va obtenir una meritòria 33a plaça en la categoria Basic Novice ISU.

Gran actuació dels esportistes del Barça al Campionat d'Espanya, que ha servit per mostrar tot l'après durant aquesta temporada. Una prova més de l'alt nivell dels patinadors blaugranes.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut