Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic: 5 campionats i 2 sots campionats blaugranes

Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic: 5 campionats i 2 sots campionats blaugranes

El Barça va presentar a 17 patinadors/es, i a categories absolutes, es van endur tots els Campionats.

Aquest passat cap de setmana, es va celebrar a la localitat de Puigcerdà el Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic sobre gel.

Els més joves i les més joves

Nayra Caballe iniciava la competició en la categoria Aleví B i va posicionar-se en la setena posició. Els dos germans Fernandez, el Gabriel i la Sofia es van classificar en segona i setena posició respectivament en la categoria Basic Novice A.

En Junior A, la Inaxi Gonzalez va quedar en desena posició, l'Alba Gomez en dotzena i la Laura Fluvia en la 14.La Maria Oleo, la Lucia Vidal i la Martina Sibera es van classificar en la vuitena, novena i onzena posició respectivament.

Domini total

Ja a la categoria Senior A, la Lucia Sánchez va aconseguir l'or, i en la Categoria Novice Advanced Isu el FC Barcelona es va emportar el ple del podi, pujant com a Campiona de Catalunya, Eva Medina, seguida de Elsa Bonet com sots-campiona de Catalunya i en la tercera posició la Mariona Cairo.

En la categoria Junior Isu tant en la modalitat masculina com en la femenina vàrem obtenir l'or proclamant-se Campiona de Catalunya, L'Ariadna Gupta i com a Campió de Catalunya el Mahery Randrianarivony. Cal nomenar al seu company el Guiu Oliver que va ser el Sots campió de Catalunya.

I per finalitzar en la categoria Senior masculí, l'Euken Alberdi va endur-se també l'or. Gran feina a tots aquests esportistes i als seus entrenadors per haver fet una gran competició, enduent-nos cinc Campions i dos sots-campions de Catalunya

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut