Adriàn Díaz es retira del patinatge

Adriàn Díaz es retira del patinatge

Díaz tanca la seva carrera després d'aconseguir el diploma olímpic als passats Jocs de Pequin

Adriàn Díaz posa punt final a la seva carrera esportiva. El patinador català, de 31 anys, va començar a patinar amb 5 anys a la pista de Gel del FC Barcelona l’any 1995 a la secció de patinatge blaugrana on també va formar part de l’equip de Ballet  

El català, pioner a Espanya de la modalitat de dansa juntament amb Sara Hurtado, ha participat en mes de 70 proves internacionals entre categoria sènior i junior. Adriàn formaria el primer equip de dansa a Espanya amb Sara al 2008, una parella que va durar fins el 2015. Desde finals del 2015 fins l’actualitat ha competit amb la britànica Olivia Smart.

L’Adriàn ha participat en dos Jocs Olímpics, a Sotxi-2014 i a Pequín-2022. Precisament en aquests últims Jocs va aconseguir la millor classificació de la història d'un patinador català i espanyol en la modalitat de dansa. Formant parella amb Olivia Smart van obtenir diploma olimpic. A banda dels Jocs, ha participat en 8 campionats del món. Cal remarcar  la medalla de bronce obtinguda a l’Skate Canadà del circuit ISU Grand Prix 2021 i els ors nacionals en Campionats d’Espanya.

Imatge: COE

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut