fcb.portal.reset.password

Bon resultats a l'Open Ciutat de Barcelona. FOTO:FCB

El cap de setmana del 12 i 13 de maig va tenir lloc, a la Pista de Gel del FC Barcelona, l’Open Ciutat de Barcelona de patinatge artístic sobre gel. Van participar-hi un total de 12 clubs, set dels quals eren internacionals, amb una representació de 143 patinadors.

Èxits a les categories estatals

En les categories estatals, el grans èxits van arribar a la categoria Debs, en què el Club va aconseguir els tres podis.

En la categoria Infantil, hi ha haver una gran lluita entre les tres primeres posicions, i fins a l'últim moment estava tot per decidir, fins que finalment va pujar al podi Maria Rodríguez, la patinadora del FC Barcelona.

En la categoria Novice femenína Irene Manau va acabar amb una altíssima puntuació, 76,21, a molta diferència de les seves rivals, Cristina Martínez, que va aconseguir 67,15 o Júlia Ribas, que va obtenir 64,98, també patinadora del Club, que va fer el seu primer doble Axel en competició i li va sortir rodó.

En la categoria Novice masculina, va ser molt complicat, ja que els dos patinadors italians van venir molt forts i van realitzar uns salts triples molt bons. Tot i això, Aleix Gabara, amb tan sols 12 anys, no va deixar que s'allunyessin gaire amb les puntuacions, i va aconseguir la quarta posició.

En la categoria Júnior 2a, Cristina Manzanera, una patinadora que havia estat a la categoria Novice l'any passat, va demostrar que, després d'haver estat lesionada durant una bona temporada, ha tornat totalment recuperada, i així es va fer palès, ja que va aconseguir aquest podi.

Treballant per al futur

A les categories regionals, categories amb els patinadors més joves, el patinatge artístic blaugrana va obtenir quatre podis.

A les categories Benjamí i Aleví, les patinadores blaugrana Erika Riera i Masha Goloubev van pujar a dalt de tot del podi, i van demostrar que el futur del patinatge artístic sobre gel del FC Barcelona està garantit.

Els resultats blaugrana

Categories regionals

Escola
Anna Royo - 4

Debutants categ. femenina
Laia Capdevila - 4

Debutants categ. masculina
Lluís Garcia - 2

Benjamí
Erika Riera - 1

Aleví
Masha Goloubev - 1

Mínima
Laia Luque - 3

Categories estatals

Júnior 2a
Cristina Manzanera - 1
Íngrid Amarante - 3

Debs
Daniela Blanco - 1
Íngrid Riera - 2
Mònica Carratalà - 3

Infantil
Maria Rodríguez - 1

Marta Guinovart - 4

Novice categ. femenina
Irene Manau - 1
Júlia Ribas - 3

Novice categ. masculina

Aleix Gabara - 4

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();