fcb.portal.reset.password

Laura Ràfols i Sandra Paños, en un entrenament | SANTIAGO GARCÉS-FCB

27 gols a favor i 0 en contra. Aquests són els brillants registres del Barça Femení en els set primers compromisos de Lliga. A la voracitat ofensiva se li afegeix una seguretat defensiva extrema, forjada en els últims temps. És l’únic equip del campionat que encara no ha encaixat i, enllaçant amb els duels de la temporada anterior, són ja 775 minuts amb el cadenat posat.

Com en el curs 2015/16, Sandra Paños i Laura Ràfols s’estan repartint els minuts de joc sota pals. D’aquests 775, Paños n’ha disputat 505 i Ràfols, 270. Les dues porteres han estat crucials per instaurar aquesta marca. La ‘13’, per exemple, va salvar dos punts a Huelva amb una intervenció felina davant de Patricia al minut 85, mentre que la segona capitana va treure una mà providencial a Vallecas, amb 0-0 al marcador.

Amb tot, és la primera vegada a la història del Barça Femení que es manté imbatut a les set jornades inicials de la Lliga. El precedent més similar data de la campanya 2013/14. Llavors va rebre el primer gol en la competició domèstica al setè partit. 

Tornar a dalt