Les semis de la Champions aterren a Montjuïc

Les semis de la Champions aterren a Montjuïc

L’Estadi Olímpic acull el partit d’anada de les semifinals de la Lliga de Campions contra el Chelsea (13.30h)

El Barça rep aquest dissabte, a les 13.30h i en directe per DAZN, TV3 i TVE, el Chelsea FC en el que serà el partit d’anada de les semifinals de la Champions. Les blaugranes, actual campiones, s’enfronten a un Chelsea al qual ja van superar la temporada passada també a les semifinals en dos partits realment igualats.

El rival

És un dels millors equips d’Europa, que compta amb grans individualitats, però també amb un gran bloc. Les jugadores que entrena Emma Hayes es van classificar per a les semifinals després de superar l’Ajax d’Amsterdam per 0-3 i 1-1 en la tornada. Jugadores com James, Mayra Ramírez, Cuthbert, Nüsken, Reiten, Kirby o Kaneryd, entre d’altres, poden desequilibrar el partit en qualsevol moment i caldrà estar concentrades els 90 minuts. 

El Barça

Jonatan Giráldez podrà comptar amb tota la plantilla, amb l’excepció de María León, que segueix amb el seu procés de recuperació de la lesió al genoll. El Barça disputarà la seva sisena semifinal de forma consecutiva, fet a l’abast de molt pocs equips, i ho farà en un Estadi Olímpic que presentarà una gran entrada per gaudir de l’últim partit a casa de la temporada a Europa. 

_GP28461

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut