L’STAR PASS del Barça Femení també s’estrena a Champions, a l’Estadi Olímpic Lluís Companys

L’STAR PASS del Barça Femení també s’estrena a Champions, a l’Estadi Olímpic Lluís Companys

Presenciar l’arribada de les jugadores de la manera més exclusiva o una foto a la gespa abans d’obrir portes són algunes de les experiències que podran viure un grup reduït d’afortunats i afortunades, ara a Montjuïc

L’STAR PASS és l’experiència VIP que ja es va estrenar en l’últim partit de Lliga F a l’Estadi Johan Cruyff, el 13 d’abril passat, i que ja des de fa anys està disponible per a partits del primer equip de futbol i de bàsquet masculins.

Aquesta experiència exclusiva s’estrena ara a la UEFA Women’s Champions League amb el Femení a l’Estadi Olímpic Lluís Companys en un dels partits més especials de la temporada, l’anada de semifinals contra el Chelsea.  2 h 45 min abans de l’inici del partit -10.45 h en el cas d’aquest partit-, els aficionats i aficionades que disposin d’aquest passi podran fer-se una foto a la gespa abans d’obrir les portes de l’estadi, que s’enduran com a record en format de fotografia Polaroid; també rebran un Welcome Pack i, a l’espai STAR PASS, disposaran d’un welcome food & drink. A l’arribada de les jugadores a l’estadi, els afortunats i afortunades viuran l’experiència en primera persona i accediran a un breu meet&greet amb elles. Un cop s’obrin les portes de l’Estadi Olímpic, el personal indicarà com continuar experimentant aquesta cita VIP.

Només per a un grup reduït d’afortunats i afortunades

Podran adquirir l’STAR PASS únicament aquelles persones que ja disposin d’entrada per al partit, amb un aforament màxim de 42 pax.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut