Aitana guanya el premi Laureus a la millor esportista femenina del 2023

Aitana guanya el premi Laureus a la millor esportista femenina del 2023

La futbolista blaugrana és la primera catalana en recollir aquest guardó que l'acredita com la millor esportista femenina de l'any passat

Aitana Bonmatí continua fent història. La migcampista blaugrana haurà de fer espai a la seva extensa vitrina de trofeus, perquè aquesta nit en la 25a edició dels Premis Laureus, la futbolista ha estat guardonada com la millor esportista femenina de l'any 2023. Així doncs, el seu nom figura ara entre una llista de llegendes premiades anys anteriors com Simone Biles, Serena Williams, Yerena Isinbayeva o Jennifer Capriati. 

La flamant guanyadora de la Pilota d'Or i el premi The Best de la UEFA ara pot presumir de tenir el primer Laureus guanyat per una esportista femenina catalana. La de Sant Pere de Ribes s'ha imposat a grans professionals com l'esquiadora Mikaela Shiffrin, l'atleta Faith Kipyegon, les velocistes Shericka Jackson i Sha'Carri Richardson o la tenista Iga Swiatek en la gala celebrada aquest dilluns a Madrid.

En recollir el premi, la migcampista ha agraït el guardó i l'ha dedicat a totes les seves companyes: "L'any passat va ser increïble per a mi i per a les meves companyes. Ho vam guanyar tot amb el club i la Selecció. És un esport col·lectiu, per això vull agrair la feina a totes les meves companyes".

Un any per enmarcar

Arribant a l'equador del 2024, Aitana Bonmatí continua recollint els fruits del seu gran 2023. Fins ara, ja havia acumulat pràcticament tots els èxits tant grupals com individuals, però la fubtolista no te limits i ha tornat a trencar una barrera més obtenint un dels trofeus més prestigiosos de l'esport.

Aquest premi se suma a la consecució de títols com la Lliga, la Supercopa i la Champions amb el Barça i el Mundial amb la selecció espanyola; així com també a altres distincions individuals com el The Best,  la Pilota d'Or o els respectius MVPs en les competicions que ha disputat. En definitiva, Aitana ha tocat sostre en l’elit del futbol en un any rodó i immillorable.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut