Barça - Chelsea: Caldrà guanyar a Londres (0-1)

Barça - Chelsea: Caldrà guanyar a Londres (0-1)

Les blaugranes han caigut davant del combinat londinenc després d'un gol de Cuthbert a les acaballes de la primera meitat

Eliminatòria amb tot per decidir. El FC Barcelona ha perdut davant del Chelsea per la mínima (0-1) i caldrà guanyar el partit de tornada si volen certificar la seva presència a la final de Bilbao. Un gol solitari de Cuthbert al final de la primera meitat ha decantat la balança cap al cantó anglès que tampoc ha gaudit de gaires oportunitats per perforar novament la porteria de Cata Coll. El Barça, tot i concentrar gran part del joc en camp rival, no ha estat capaç de trobar el gol que igualés l'eliminatòria i en el duel de tornada només els servirà el triomf.

Sota control culer

Sota la mirada d'un Estadi Olímpic amb l'aspecte de les grans ocasions amb 36.428 culers, les blaugranes han començat amb l'electricitat que generen unes semifinals de Champions. 

Aitana, Paralluelo i Graham han estat les encarregades de dinamitzar l'atac culer. La de Sant Pere de Ribes ha presentat la qualitat pel carril central, Salma ha posat en avís el combinat d'Emma Heyes amb les desmarcades dins l'àrea i Hansen tot i estar marcada per Lawrence ha aconseguit fer-se amb el domini de la banda dreta.

Colpegen les angleses

Sense fer soroll, les angleses han aguantat l'empenta culer, i no només això, sinó que han estat les encarregades d'obrir el marcador. Als darrers minuts de la primera meitat, han estat més actives en l'últim terç del camp i això s'ha traduït en una diana en l'únic llançament a porteria del conjunt londinenc del primer temps. Cuthbert ha posat el 0-1 amb un xut col·locat en una acció orquestrada per Nüsken.

Amb el gol el Chelsea s'ha crescut. Les angleses s'han fet encara més fortes al darrere i amb el Barça bolcat en atac han aconseguit crear algun contracop però sense treure'n profit.

Busquen la reacció sense premi

Per la seva banda, Jonatan Giraldez ha mogut la banqueta blaugrana per mirar de trobar el gol. Alexia, Vicky López i Bronze han sortit en el lloc d'Ona Batlle, Mariona i Engen. Amb sang fresca sobre el terreny de joc, les culers han estat tot el segon temps buscant l'empat. Paralluelo l'ha estat a punt de signar amb una rematada davant de la portera anglesa, però ni els 9 minuts d'afegit han estat suficients per aconseguir el gol blaugrana.

Alexia ha tingut a tocar la diana de l'empat en el temps extra, però no ha pogut tranformar un gol pràcticament cantat davant de la porteria de Hampton.Finalment amb l'0-1 en contra, caldrà guanyar el duel de tornada a Stamford Bridge.

FITXA DEL PARTIT

BARÇA, 0
CHELSEA, 1

Barça: Cata Coll, Paredes, Paralluelo, Mariona (Vicky López,min. 73), Graham, Patri, Aitana, Rolfo, Walsh, O. Batlle (Bronze, min. 63), Engen (Alexia, min. 63).

Chelsea: Hampton, Charles, Buchanan, Carter, Lawrence, Leupolz, Nüsken, Cutthbert, Kaneryd, Ramírez (Reiten, min. 92), James (Macario, min. 76).

Gols: 0-1, Curthbert (min. 40)

Àrbitres: Stéphanie Frappart, Camille Soriano i Elodie Coppola. Targeta groga per a Patri i Irene Paredes

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut