fcb.portal.reset.password

Virginia es va trobar amb les seves ex companyes abans del partit / MIGUEL RUIZ - FCB

El primer partit de pretemporada del nou Barça Femení de Xavi Llorens va deixar algunes anècdotes. La més especial va ser el retrobament amb l’exblaugrana Virginia Torrecilla, que abans que acabés la temporada va decidir acceptar una oferta del potent Montpeller francès per unir-se al seu projecte. Les casualitats de la vida van fer que, per culpa d’una lesió, el primer partit amb el seu nou equip fos contra el Barça. El resultat final, empat a un.

Sensació estranya

La mateixa Virginia Torrecilla confessava a Barça TV i fcbarcelona.cat a l’acabament del partit que havia patit “una sensació estranya” en trobar-se jugant amb les seves excompanyes. “Tenia una mica de nerviosisme al principi però després ja se m’ha passat. Ha estat un partit molt disputat i molt competit”, confessava Virginia. Per capritxos de la vida, la mallorquina va patir una lesió durant la pretemporada que la va fer perdre’s els dos primers amistosos del seu equip i va debutar contra el Barça: “Ha estat el meu primer partit amb el Montpeller per culpa de la lesió que m’ha tingut dues setmanes fora. Sempre puc dir que el meu primer partit amb el meu nou equip ha estat contra el meu exequip. Estic molt contenta de poder veure al cos tècnic que va confiar amb mi”, afegia Torrecilla.

L’aposta del Barça pel Femení

Preguntada pels canvis que s’estan fent dintre de l’estructura del futbol femení, Virginia confessava estar al dia de tot: “les meves companyes m’informen i veig molt bé tots els canvis que s’estan fent. Són molt positius pel futur i sobretot pel Barça com a Club. Així es pot veure com es segueix apostant pel futbol femení i el Barça en especial per aquest equip”. Respecte a la renovació de l’equip, Virginia va dir “els fitxatges que fa el Barça sempre li donen un plus a la plantilla. Estic amb elles a mort i espero que guanyin tots els títols possibles”. El tècnic Xavi Llorens i les seves excompanyes li van desitjar sort i èxits en la seva nova etapa, a la que ella mateixa qualifica de “increïble": "L’adaptació està sent molt fàcil. Tot és molt professional i tot el món ens dóna suport, fins i tot els jugadors del primer equip masculí. Sempre estaré agraïda al Barça per tot”, concloïa Virginia.


Reencuentro de Virginia con el FC Barcelona by fcbarcelona
Tornar a dalt