fcb.portal.reset.password

Xavi Llorens, entrenador de l'equip femení / FOTO: ARXIU FCB

L’entrenador del Femení A està molt content amb el treball de les seves jugadores i espera seguir al mateix nivell que porta aquesta temporada, en què el Femení és líder invicte amb 15 victòries i només un empat.

-Com veu la temporada?

“Per ara bastant bé, setmana a setmana anem lluitant i treballant. Ens prenem seriosament cada partit, conscients que s’ha d’anar guanyant cada setmana”.

-Gran any del Femení: són líders invictes amb 46 punts, 15 victòries de 16 possibles i només un empat. Com s’aconsegueix això?

“S’aconsegueix amb la seriositat, el compromís i la il·lusió de les jugadores, sent conscient d’on estem i on volem arribar”.

-Què espera del que queda de temporada?

“Volem continuar en la mateixa línia en què estem fins ara, seguir amb el mateix nivell. Volem seguir sumant títols”.

-Fa molts anys que lluita per guanyar la Lliga. Què suposaria per a vostès guanyar-la aquest any?

“Seria la culminació d’un projecte, de tot el treballat per aconseguir un fi i, també, l’oportunitat de portar el Femení a Europa”.

-Què suposa per a vostè ser l’entrenador del Femení A blaugrana?

“Fa 23 anys que entreno al Barça, he entrenat tant nois com noies. Per mi, entrenar el Femení és una alegria, una recompensa, estic gaudint de les noies. El marge de millora és molt més gran en les noies que en els equips masculins, perquè els nois ja acostumen a estar al nivell més alt i queden poques coses per millorar, però al futbol femení no és així, hi ha més coses per avançar i anar progressant”.

Tornar a dalt