fcb.portal.reset.password

Imatge del Miniestadi en l'últim Barça B-RM Castella. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El FC Barcelona posarà a disposició dels socis, penyistes i aficionats les entrades per al partit entre el Barça B i el Reial Madrid Castella (diumenge, 15 de setembre, a les 12 hores al Miniestadi), el dilluns 9 de setembre. Aquestes entrades es podran adquirir exclusivament a les taquilles del Club i els preus seran els següents: Gols a 9 euros, Lateral a 14 euros i Tribuna a 19 euros.

Socis gratis i promoció ‘Futbol amb Amics’

Com és habitual als partits disputats al Miniestadi, els socis del FC Barcelona tindran l’entrada gratuïta. Per accedir a la instal·lació serà imprescindible que cada soci retiri prèviament la seva entrada a les taquilles del Boulevard (passadís entre el Palau i l’FCBotiga).

En el cas que hi hagi disponibilitat d’entrades el mateix dia del partit, s’hauran de retirar a les taquilles del Gol Nord de l’estadi del Camp Nou tres hores abans del partit (de 9 a 12.45 h).

A més, com és habitual, cada soci tindrà l’opció de comprar tres entrades per a aquest partit a 3 euros cadascuna gràcies a la promoció ‘Futbol amb amics’. Els menors de 12 anys acompanyats d’un adult (com a màxim un menor per adult) tindran també l’accés gratuït al partit i hauran de retirar la seva entrada a taquilles.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();