Així hem viscut la Supercopa d'Espanya

Així hem viscut la Supercopa d'Espanya

Segueix tota l'actualitat del FC Barcelona vinculada a la Supercopa que té lloc aquesta setmana a l'Aràbia Saudita

La Supercopa d'Espanya ja és aquí. En aquest minut a minut podràs seguir tota l'actualitat del FC Barcelona durant la seva estada a l'Aràbia Saudita.

DIUMENGE 14 

22.01 hores. La Supercopa és per al Reial Madrid, que s'ha imposat per 4-1. El FC Barcelona tornarà aquesta nit cap a casa. Tanquem aquí el minut a minut que hem dut a terme durant tota la setmana.

21.24 hores. El quart del Madrid. Gol de Rodrygo.

21.22 hores. Segueix el 3-1 sobrepassat el minut 60 de partit.

20.50 hores. Mitja part a Riad. Pedri ha tingut el segon dels culers a les seves botes. 3-1 al descans.

20.38 hores. ⚽️ Lewandowski ha marcat el 2-1, però ràpidament, el Madrid ha tornat a posar més distància amb un penal transformat pel davanter brasiler. 3-1 ara.

20.32 hores. Golàs de Lewandowski! 2-1 al marcador.

20.10 hores. Vinicius ha marcat un doblet. El Barça perd 2-0. 

20.00 hores. El fum dels focs artificials ha inundat el KSU Stadium de Riad, que està ple fins a la bandera. El públic ja vibra amb el Clàssic, en joc.

19.55 hores. Dues copes, la real de poc més de dos quilos i una gegant, presideixen l'estadi. Vibrant amb l'aparició dels futbolistes sobre el verd. Es nota que aquest duel és un dels més importants del món mundial i que Riad encara li ha volgut donar més repercussió. Una repercussió que es mereix perquè atura el món futbolístic.

19.50 hores. 🎇 Espectacle lumínic i amb focs artificials abans de la final. La ciutat de Riad està molt present en aquest show que arrenca onomatopeies d'admiració entre el públic. Unes llums blaugranes han il·luminat encara més una ciutat que és un dels punts de la península aràbiga que més es veuen des de l'espai.

19.40 hores. Sona l'himne del FC Barcelona a Riad. 😍

19.31 hores. Com van els nervis, culers? Els jugadors de Xavi Hernández encara escalfen sobre el verd. 

_GP22833

19.22 hores. Les grades apaguen per un moment la música present a l'estadi, perquè han sortit els protagonistes dels dos conjunts sobre el terreny de joc. Un verd que ha escoltat la disparitat d'opinions quan han saltat un equip i l'altre. L'afició d'Osasuna també està present en les butaques grogues d'aquest camp amb capacitat per a 25.000 persones. 

19.11 hores. Les pilotes de la final de la Supercopa reposaven tranquil·lament a la gespa fins a l'aparició dels porters. Iñaki Peña ja està exercitant les extremitats.

18.35 hores. 👥 Aquests són els onze protagonistes del FC Barcelona que surten d'inici: Iñaki Peña, Balde, Araujo, Ferran, Pedri, Lewandowski, Christensen, S. Roberto, Frenkie de Jong, Gündoğan i Kounde. 

18.30 hores. Carlo Ancelotti presenta aquests titulars: Lunin, Carvajal, Rüdiger, Nacho, Mendy, Tchouaméni, Valverde, Kroos, Bellingham, Rodrygo i Vinicius.

18.25 hores. El FC Barcelona ha arribat a l'estadi. Els jugadors blaugranes estan sobre la gespa de l'Al-Awwal Park. Alguns com Oriol Romeu estan mirant el seu mòbil i altres estan xerrant entre ells, com és el cas de Fermín i Pedri. 

17.50 hores. 🚎 L'equip de Xavi Hernández ja ha posat rumb cap a l'estadi de la final. El camp de l'Al-Nassr està esperant els protagonistes de la nit. De moment, el camp es va omplir progressivament amb aficionats. D'aquesta manera, el color groc va quedant tapat per les aficions d'ambdós conjunts. El groc que representa l'arena de la península aràbiga i el blau, el mar i el golf que rodeja la península quedaran en un segon pla. 

17.40 hores. FC BARCELONA - REIAL MADRID. FINAL DE LA SUPERCOPA D'ESPANYA 2024. RIAD

_GP22989

17.05 hores. 💙❤️ I, a l'interior de l'Al-Awwal Park el vestidor visitant ja està engalanat amb el blaugrana. Aquesta nit, el FC Barcelona vestirà amb la primera equipacó, però és visitant. Al vestidor podem veure l'elàstica barcelonista amb un logotip que commemora aquesta final, que es disputa a Riad.

17.00 hores. Com van els nervis, culers? Els exteriors de l'estadi de la final estan plens d'aficionats que llueixen les samarretes dels equips que es disputen el títol. 

9.30 hores. Et portem a fer un tour per l'Al-Awwal Park! 👀 Els vestidors, les grades... d'un camp que acull la final de la Supercopa, però també els partits de l'equip de Mané, Cristiano o Laporte. Unes interioritats que estan presidides pels colors de l'Al-Nassr; el groc representa l'arena de la península aràbiga i el blau, el mar i el golf que rodeja la península. 

 

9.20 hores. Vols viure en primera persona les hores prèvies a un Clàssic amb les ulleres de Pedri? 🤓 

 

9.10 hores. Ha arribat el gran dia! Avui és dia de final de Supercopa i, a més, és un Clàssic. Comença una nova etapa del Súper Clàssic a Riad. 

DISSABTE 13 

21.20 hores. 😏 Pedri, la direcció cap a la final de la Supercopa? 

_GP22554

21.15 hores. Jornada finalitzada per als jugadors de Xavi Hernández, que ja descansen en l'hotel de concentració, després d'una sessió a les instal·lacions de l'Al-Nassr per preparar la gran final. 

20.20 hores. L'ambaixada de Riad també ha rebut el Clàssic. El President del FC Barcelona, Joan Laporta, i el president del Reial Madrid han realitzat un intercanvi d'obsequis abans de la final de la Supercopa, juntament amb l'ambaixador d'Espanya a Aràbia Saudita, Jorge Hevia Sierra, i el president de la Comissió Gestora de Real Federació Espanyola de Futbol, Pedro Rocha Junco. Així ha estat la trobada 👇

18.50 hores. 🛞 La delegació del FC Barcelona també s'ha deixat veure en el dia de descans del Ral·li Dakar. El President del FC Barcelona, Joan Laporta, ha estat acompanyat d'alguns directius, i tots han pogut viure des de dins una jornada de descans d'unes de les competicions més exigents del món. Futbol i Dakar s'han unit per un dia

YZ9_3029

17.55 hores. Així han estats els primers 15 minuts del darrer entrenament dels blaugranes abans de la gran final.

 

17.15 hores. "Hem de ser protagonistes amb la pilota. Hem d'estar concentrats fins a l'últim minut, ja que el Madrid sempre lluita fins al final. Estan en un estat de gràcia i tenen un jugador de grandíssim nivell com és Bellingham. Ens volem posar per davant en el marcador per tenir més tranquil·litat en el joc", així ha radiografiat el possible guió de partit davant el Reial Madrid.

17.13 hores. "En els Clàssics s'iguala tot. La rivalitat és màxima, però les forces s'equiparen. Espero més que un Barça-Madrid i espero que repetim el partit de la temporada passada. Vam jugar molt bé. Ens ajudaria pel que queda de temporada", ha afegit el 20 barcelonista.

17.11 hores. "Em fa molta il·lusió jugar un Clàssic amb el braçalet de capità. Espero poder alçar la Supercopa", ha explicat en la roda de premsa prèvia al Reial Madrid - FC Barcelona.

16.50 hores Així ha estat la roda de premsa de la roda de premsa del capità blaugrana, Sergi Roberto

 

15.30 hores. "Sabem què va passar l'any passat. Però, nosaltres arribem en una bona dinàmica”, ha afegit el capità del Reial Madrid. 

15.25 hores. “Tenim un vestidor unit i una plantilla molt forta. Tot i les lesions som líders a LaLiga, i hem passat com a primers a la Champions. Sempre competim tinguem els jugadors que tinguem, ja que la plantilla és competitiva”, ha explicat Nacho.

15.20 hores. 🗣️ Agafa la paraula el capità del Reial Madrid, Nacho: “El Barça és un equip amb seva història. Va guanyar Lliga i Supercopa, però és igual que sigui un Barça fort o fluix, hem de donar el màxim”.

12.15 hores. ⚔️ Com diu la locució llatina, alea iacta est. És a dir, la sort ha estat tirada. Xavi Hernández i Carlo Ancelotti s'han fotografiat amb el trofeu de la Supercopa entre les rodes de premsa. La final ja és irreversible i Barça i Madrid es preparen per concentrar tots els focus de Riad, amb el permís del Ral·li Dakar, que també es troba en dia de descans a Riad. 

_GP21850

12.10 hores. 🔊 Repassa les declaracions més destacades de Xavi Hernández abans de la final de la Supercopa. 

 

11.25 hores. 🎤 L'equip arbitral ha parlat sobre la possible intensitat que pot tenir el partit. "Que el llistó estigui més baix o més alt i que hi hagi més faltes o menys depèn més dels equips que dels àrbitres. Si els equips accepten el contacte jugant de manera esportiva, nosaltres només ens hem d'unir a la festa", bromeja Martínez Munuera.

"Per part del VAR només espero fer la millor feina possible i ajudar l'àrbitre principal", explica Soto Grado.

11.18 hores. "El partit de demà s'afronta amb una responsabilitat afegida. Un Clàssic és molt mediàtic, però no m'agafa per sorpresa perquè tinc la surt d'haver-ne dirigit tres", confessa l'àrbitre principal de la final.

11.15 hores. ⚖️  Després de la compareixença de Xavi Hernández, és el torn de la roda de premsa de l'equip arbitral: Juan Martínez Munuera (àrbitre principal) i César Soto Grado (VAR).

11.03 hores. Si Ancelotti ha mostrat un profund respecte a Xavi Hernández i s'ha rebutjat en elogis, el tècnic blaugrana ha fet el mateix cap al preparador blanc: "És un dels millors entrenadors del món i de la història, ha guanyat i ha deixat empremta allà per on ha passat. Li tinc un respecte extraordinari".

11.00 hores. Xavi també ha tingut paraules per radiografiar diferents peces de l'equip, com la de Lamine Yamal: "Ha de demostrar el seu talent perquè pot marcar diferències fins i tot sent un jugador tan jove".

10.56 hores. "Arribem amb una gran motivació perquè és un Clàssic i una final per un títol. Tinc la sensació que el Madrid és més fort quan el Barça és més fort. Des que sóc a la banqueta blaugrana, per guanyar un títol hem hagut de passar per a sobre del Madrid. Està tot molt igualat, l'any passat els vam guanyar dos títols i ara els lluitarem un altre", ha exterioritzat a la roda de premsa plena fins a la bandera.

10.50 hores. "No importa que el Reial Madrid hagi jugat una pròrroga. Nosaltres a la final de l'any passat de la Supercopa vam arribar després de jugar un temps extra contra el Betis i ens va sortir un gran partit. Aquest any, han canviat de dibuix i de sistema i, per tant, serà un partit diferent. Però, no volem canviar la nostra idea", ha indicat l'entrenador del FC Barcelona. 

10.45 hores. "L'equip està molt motivat. Volem imposar la nostra personalitat i el nostre ADN. Volem que les idees del Cruyffisme es vegin en la final contra el Reial Madrid. Tenim l'exemple de l'any passat i és l'escenari ideal per tornar-ho a mostrar. Estem en la lluita pel primer títol de la temporada i volem imposar el nostre estil", ha explicat Xavi. 

Volem ser fidels a les idees del Cruyffisme

Xavi Hernández

10.25 hores. 🔴 Així ha estat la roda de premsa de Xavi Hernández abans de la gran final de la Supercopa contra el Reial Madrid. 

 

10.11 hores. "És una il·lusió preparar un partit com el Clàssic. És un partit que costa preparar perquè hi ha il·lusió i motivació extra als dos costats. Aquest tipus de partits ho iguala tot, no importen les dinàmiques. Els petits detalls marcaran la final", ha exterioritzat el tècnic del Reial Madrid.

10.04 hores. "Tota la gent que tenim a la banqueta està preparada i motivada. És un dels nostres punts positius", ha indicat l'entrenador blanc preguntat per la profunditat de la plantilla.

Xavi està fent un bon treball a la banqueta del Barça

Carlo Ancelotti

10.02 hores. "Xavi està fent una feina òptima a la banqueta del Barça. La seva trajectòria com a centrecampista, un dels millors del món, l'ajudarà molt", així ha radiografiat el tècnic del Reial Madrid Xavi Hernández.

10.00 hores. 🔊 Abans de la compareixença de Xavi Hernández, agafa la paraula Carlo Ancelotti. ”Estem tranquils i motivats”, ha explicat. 

09.30 hores. 🏆 El títol de la Supercopa d'Espanya ja presideix les instal·lacions de l'Al-Awwal Park.

_GP21800

08.45 hores. 🛞 A la capital d'Aràbia Saudí conviurà la prèvia del Clàssic i el Ral·li Dakar. Perquè aquest dissabte 13 de gener, la caravana d'una de les curses de resistència més dures viurà un dia de descans al bivac de Riad. Pilots de cotxes, motos, camions... tindran una glopejada d'aire fresc entre l'etapa 6 i l'etapa 7. Precisament, el recorregut es reprendrà poques hores abans de l'inici de la final entre Barça i Madrid des de la ciutat que acull la Supercopa. Sens dubte, dos esdeveniments culturals convergeixen en una ciutat plena d'història. 

07.30 hores. Dia de prèvia a Riad. Aquest dissabte s'ha aixecat amb els tradicionals tons pàl·lids, el sol i la boirina de la pols del desert, però també amb les hores abans d'un partidàs. Del Reial Madrid - FC Barcelona. Aquesta és l'agenda blaugrana per avui, no et perdis res. 

📸 Foto oficial de la Supercopa entre Xavi Hernández i Carlo Ancelotti. 

🎤 Roda de premsa de Xavi a les 10.45 hores i en directe. 

🎤 Roda de premsa de Sergi Roberto a les 15.15 hores i en directe. 

🏋️‍♂️ Entrenament a les instal·lacions de l'-Al Nassr.

DIVENDRES 12

21.45 hores. Abans d'acabar el dia et deixem un vídeo ple de somriures. Balde i Lamine Yamal s'enfronten a preguntes de la Supercopa de Espanya. Set jugadors de la plantilla actual que han guanyat una Supercopa? 🤓 Ho saps? Mira la resposta del lateral esquerra del FC Barcelona. 

 

16.45 hores. Ja ha començat el compte enrere per a la final contra el Reial Madrid. Et deixem el mapa amb els horaris internacionals perquè puguis apuntar-ho a la teva agenda. En aquell moment, res et podrà destorbar. 🙄

TIMEZONES-supercopa_FINAL

14.00 hores. Aquest matí els homes de Xavi Hernández han fet una sessió d'activació a una de les terrasses de l'hotel. 📸

13.15 hores. 🔊 Deco: “Volem guanyar la Supercopa”. El director esportiu del FC Barcelona ha atès els mitjans del Club per valorar l'estat de forma de l'equip i la final contra el Reial Madrid 👇

 

12.52 hores. Males notícies en forma de lesió. Les proves realitzades avui han mostrat que el jugador del primer equip Raphinha té una lesió muscular al bíceps femoral de la cuixa esquerra. És baixa i la seva evolució en marcarà la disponibilitat.

12.00 hores. 😏 I si es torna a repetir? Quasi fa un any d’una final que ho va canviar tot. Ara que la Supercopa d'Espanya tornarà a viure un altre Clàssic a la final és impossible no recordar el precedent de la temporada passada. El passat 15 de gener, els de Xavi Hernández van derrotar per 3-1 al Reial Madrid. 

10.05 hores. ☀️ Riad s'ha despertat amb el tradicional sol i amb la ressaca emocional de la victòria del FC Barcelona a la semifinal. Aquest divendres, els homes de Xavi Hernández duran a terme un entrenament d'activació a les instal·lacions de l'hotel. Un espai que ha deixat veure algunes samarretes blaugranes d'aficionats contents pel triomf i pel Clàssic que viuran el diumenge. 

DIJOUS 11

22.19 hores. És el torn de Xavi: "Osasuna és dels millors equips a nivell defensiu. Ens ha costat però en molts moments hem trobat l'home lliure. Hem fet un partit sobri i estem satisfets". 🎥👇

 

22.12 hores. Deco, en declaracions a Movistar +: "La primera meitat ha estat igualada i a la segona hem jugat millor".

22.05 hores. Frenkie de Jong, MVP de la segona semifinal. "Hem fet un partit seriós. Era difícil trobar espais perquè l'Osasuna ha tancat molt bé i han defensat molt junts", ha explicat el 21 a la roda de premsa i amb el trofeu de millor jugador de la segona semifinal al costat.

_GP21665

21.56 hores. El FC Barcelona es classifica per a la final de la Supercopa. Hi haurà un Clàssic que decidirà el títol! 🤩

21.53 hores. 😍 GOOOOOOL DEL BARÇA! Gol de Lamine Yammal. 

21.20 hores. 😁 GOOOOOOOOOL DEL BARÇA! Gol de Lewandowski (1-0). 

21.04 hores. Es reprèn el joc a l'Al-Awwal entre FC Barcelona i Osasuna. 

20.48 hores. El FC Barcelona marxa al descans amb empat a zero, però amb un rècord. L'entrada de Lamine Yamal ha suposat que el futbolista de La Masia es converteixi en el jugador més jove en debutar en una Supercopa. ⭐️

_GP21007

20.30 hores. Mitja hora de partit i cap gol encara. Segueix el 0-0.

20.00 hores. Comença el partit a Riad! Els crits forts de Barça! Barça! han inundat l'ambient sonor dels primers compassos. 

19.50 hores. 🎆 Les llums de l'estadi s'apaguen per donar la benvinguda als escuts dels dos equips sobre el verd. Una llum vermella i focus de color blanc il·luminen l'estadi de la semifinal. Araujo, Gündoğan, Pedri o Lewandowski han estat dels més aclamats quan han sonat els seus noms per la megafonia. En aquests prolegòmens abans de l'inici també han comptat amb focs artificials que han fet les delícies dels presents. Els focs també han donat entrada als protagonistes del matx.

19.30 hores. 💙❤️ L'estadi Al-Awwal va agafant color a les grades. Les samarretes del FC Barcelona van canviant el groc de les butaques pel blaugrana. Una afició poc acostumada a veure jugar en directe els seus ídols, ja que molts dels que porten la indumentària barcelonista o una bandera amb l'escut del Barça són saudites. D'altra banda, les graderies també veuen el color vermell de l'afició d'Osasuna. Unes 500 persones del conjunt navarrès s'han desplaçat fins a Riad per presenciar per primera vegada com el seu equip lluita per la Supercopa a la final a quatre.

18.45 hores. ❗️Ja tenim alineació de Xavi Hernández per a aquesta semifinal: Iñaki Peña, Balde, ⁠R. Araujo, Ferran, Lewandowski, Raphinha, Christensen, S. Roberto, F. De Jong, Gündoğan i Kounde. A més, Pedri ha rebut l'alta mèdica i forma part de la banqueta barcelonista. 

18.40 hores. 😊 Cares de concentració i de felicitat abans de l'inici del matx. 

_GP20496

18.16 hores. Els jugadors barcelonistes estan trepitjant per primera vegada la gespa del KSU Stadium. Primeres xerrades sobre el verd de l'estadi, que es va omplint de mica en mica. De moment, impera la música amb uns alts decibels.

17.55 hores. El vestidor del FC Barcelona està a punt per rebre els protagonistes de la jornada. En aquesta semifinal, els culers es vestiran amb el blanc Barça per disputar el duel contra Osasuna. 

_GP20254

17.45 hores. Els culers posen rumb cap a l'estadi del matx, l'Al-Awwal Park. El camp on juga l'Al-Nassr de la primera divisió de la lliga saudí. L'estadi està decorat amb diferents escuts d'aquest conjunt on militen algunes cares conegudes com les de Cristiano Ronaldo o Laporte i amb els colors blau i groc, i també es nota la competició que es ve a jugar. Perquè diferents logos de la Supercopa d'Espanya acompanyen la tradicional decoració. Si ens fixem en l'exterior, també es poden veure els escuts del torneig i molta il·luminació. 

16.50 hores. Quan queden poc més de tres hores per al partit, els jugadors del primer equip berenen a l'hotel.

14.20 hores. 📸 Les millors imatges de la trobada entre els jugadors del FC Barcelona i Joan Laporta en l'hotel de concentració. 

13.00 hores. 😍 Queden 7 hores perquè comenci la nostra semifinal contra l'Osasuna. Per anar escalfant motors, us deixem amb alguns dels gols que el Barça ha marcat a la Supercopa d'Espanya. Deco, Xavi, Messi, Villa... segell de qualitat garantit.

 

12.20 hores. El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha aterrat a Riad aquest matí. Després de la seva arribada a la capital d'Aràbia Saudí, ha saludat els futbolistes quan es trobaven al menjador dinant. 🎥👇

 

09.00 hores. ⚔️ Barça i Osasuna buscaran un bitllet per a la final de la Supercopa 2024. Un torneig que ja sap que el Reial Madrid és el primer semifinalista. Catalans i navarresos ho faran a l'estadi KSU Stadium on juga l'Al-Nassr. Un conjunt que vesteix de groc i blau i que el significat del seu nom és victòria. Un triomf que els blaugranes es volen endur per ser el següent finalista

08.00 hores. Riad s'ha despertat amb la claror del sol que il·lumina els edificis històrics i culturals. El color terra del desert també està present en l'horitzó d'una ciutat que avui veurà jugar el FC Barcelona. Els de Xavi Hernández han començat el dia de la semifinal contra Osasuna amb un esmorzar a l'hotel de concentració.

DIMECRES 10

23.10 hores. Abans d'anar a dormir, recorda que demà és dia de semifinal blaugrana. L'equip de Xavi Hernández juga a les 20.00 hores contra Osasuna a l'estadi Al-Awwal. Consulta els horaris internacionals per seguir el duel. 🗺️

TIMEZONES-supercopa_semis

23.02 hores. Et deixem amb les interioritats del segon dia del FC Barcelona a Riad 👇

 

22.40 hores. El Reial Madrid és el primer finalista d'aquesta Supercopa 2024. El conjunt blanc ha derrotat en la pròrroga l'Atlètic de Madrid (5-3) després de capgirar el marcador fins en dues ocasions. Tant en la primera part, quan ha aixecat el 0-1 de Mario Hermoso, com entre la segona i la pròrroga, quan ha revertit el 2-3 de Rüdiger en pròpia porta. Al temps extra, una diana de Savic en pròpia porta i un altre de Brahim han donat la classificació als blancs.

22.00 hores. La primera semifinal es resoldrà a la pròrroga després del 3-3 que ha conclòs la segona part.

20.52 hores. ⚔️ Reial Madrid i Atlètic de Madrid empaten a dos en el descans de la primera semifinal d'aquesta Supercopa. Mario Hermoso havia avançat el conjunt de Simeone, però Rüdiger i Mendy han capgirat el marcador. Antoine Griezmann, amb una gran jugada individual, ha estat el següent en anotar i, per tant, en dibuixar l'empat. 

19.25 hores. 📸 Una selecció de les millors imatges de l'entrenament al Prince Faisal.

18.40 hores. Et deixem les declaracions més destacades de la roda de premsa de Xavi Hernández i de Ronald Araujo. Tècnic i capità han coincidit en la importància de millorar la contundència en les àrees i del punt d'inflexió que suposaria alçar la Supercopa. 

18.30 hores. ⚽️ Si bé amb l'entrenament i la roda de premsa prèvia de Xavi i Araujo, el FC Barcelona ha completat el segon dia a Riad, la primera semifinal del torneig està programada per aquesta nit a les 10 hores. Reial Madrid i Atlètic de Madrid volen imposar el seu color en el derbi madrileny i guanyar la primera plaça d'aquesta Supercopa per a la final.

17.40 hores. 🗣️ “Pot semblar que el Barça no està en el millor moment, però si ho analitzes no és així. Fins i tot quan guanya se'l critica, perquè és només per un gol. Nosaltres demà esperem el millor FC Barcelona, que es creix en aquestes cites i és el vigent campió”, ha explicat el tècnic del conjunt vermell, Arrasaste.

17.35 hores. “Ni en els meus millors somnis em podia imaginar tot el que he aconseguit a nivell individual i col·lectiu. Som un equip competitiu i sòlid... i segurament això es reflecteixi demà al camp”, ha exterioritzat el central David García.

17.30 hores. Després de completar l'entrenament a les instal·lacions del primer classificat de la Lliga d'Aràbia Saudita, l'Al-Hilal de jugadors com Neymar o Ruben Neves, ha estat el torn per al rival de demà, Osasuna.

16.00 hores. 🔴 L'entrenament del FC Barcelona per preparar l'inici de la Supercopa davant Osasuna.

 

15.50 hores. "Aquest clic que pot ser guanyar la Supercopa ens pot ajudar; ja ho va fer l'any passat. Ens va donar molta confiança", Xavi Hernández.

15.47 hores. 🗣️ "Ens volem retrobar amb el joc i donar-li continuïtat. Toca fer un partit complet contra un equip rocós, que té un gran entrenador i et pot plantejar diferents escenaris", Xavi.

Osasuna és un rival rocós, complicat i amb un gran entrenador, però volem agafar l'etiqueta de favorits i demostrar-ho

Xavi

15.42 hores. 🔊 "Tenim un gran equip. Ens està faltant una mica de contundència a les dues àrees, però tenim jugadors de molta qualitat per revertir aquesta situació", Ronald Araujo.

Arribem bé mentalment. Tenim un gran equip i volem aquesta Supercopa

Araujo

15.10 hores. No perdis cap detall de la roda de premsa de Xavi Hernández i de Ronald Araujo 🔴👇

 

15.00 hores. 🚎 L'autobús del FC Barcelona ha posat rumb cap a l'escenari de l'entrenament, el Prince Faisal. En un trajecte d'una hora, allargat pel trànsit de la capital saudí, els blaugranes arribaran al camp per vestir-se de curt. 

13.10 hores. Per amenitzar l'espera de les paraules del tècnic barcelonista i del 4, et deixem cinc dades que cal saber de la Supercopa. Ja saps quin equip disputa els partits en l'estadi que alberga les semifinals d'aquest torneig? 🧐

13.00 hores. Després d'haver dinat, els culers esperen que arribi l'hora de l'entrenament a l'estadi Prince Faisal. Una sessió antecedida per les rodes de premsa de Xavi Hernández i de Ronald Araujo

10.00 hores. 🏋️‍♂️ En l'hotel de concentració, els jugadors barcelonistes comencen una sessió d'activació. 

09.35 hores. 👀 Esperant la sessió d'entrenament, us deixem les interioritats del viatge a Riad. Un trajecte dirigit pels comentaris de Ferran Torres, que ens va acompanyar en la sessió a la Ciutat Esportiva, en el vol i en l'arribada a la capital de l'Aràbia Saudí. 

 

09.00 hores. ⏰ El FC Barcelona ha passat la primera nit a Riad i ja es prepara per un dia de prèvia. Aquest dimecres 10 de gener, els de Xavi Hernández afronten el primer entrenament d'aquesta cita. Els blaugranes es calçaran les botes per saltar a la gespa del Prince Faisal per preparar la semifinal contra Osasuna. 

DIMARTS 9 

21.50 hores. 🎥 Us deixem les millors imatges de l'arribada de l'expedició blaugrana a terres aràbigues. 

 

20.22 hores. 🏨 Ara sí, l'equip ja és a l'hotel de concentració i és moment per a descansar. Demà, els blaugranes afronten un dia mogut amb la roda de premsa del tècnic blaugrana i Ronald Araujo (15.15 hora Barcelona) i el darrer entrenament abans de la semifinal a l'Estadi Prince Faisal (16.00 hora Barcelona).

19.30 hores. Mentrestant, els dos equips de l'altre eliminatòria, el Real Madrid i l'Atlètic, ja han completat el seu primer entrenament en terres saudites i també han realitzat les respectives rodes de premsa prèvies al duel. Recordem que ambdós conjunts s'enfronten aquest dimecres 10 a les 20.00 hores (hora Barcelona).

18.43 hores. 😁 Els culers ja han aterrat a Riad! Ho han fet a les 20.43 hora local i amb una temperatura de 16 Cº. L'equip ha estat rebut amb flors, te i càmeres. Ara, l'expedició blaugrana posa rumb a l'hotel de concentració.

17.15 hores. Mentre els blaugranes creuen el continent, és moment de posar-se a prova. Demostra que ho saps tot sobre la Supercopa d'Espanya en clau blaugrana amb aquest joc de Vertader o Fals. JUGA-HI AQUÍ

14.20 hores. L'expedició blaugrana està encapçalada pel vicepresident Rafa Yuste i els directius Xavier Barbany, Miquel Camps, Xavier Puig, Àngel Riudalbas i Joan Soler. 

13.28 hores. 🛫 L'avió que ha de dur l'equip cap a Riad s'acaba d'enlairar rumb a la capital saudita. Està previst que el vol duri unes sis hores. Cal recordar que a Riad són dues hores més que a Barcelona.

 

11.30 hores. Bon dia! Arrenquem el minut a minut de la Supercopa amb la convocatòria de Xavi Hernández. Un total de 25 jugadors, tres d'ells encara sense l'alta mèdica viatjaran d'aquí una estona cap a Riad, on tindrà lloc la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut