Un any d’una final que ho va canviar tot

Un any d’una final que ho va canviar tot

El conjunt de Xavi es va imposar per 1-3 en el Clàssic de Supercopa disputat ara fa un any

Aquest diumenge FC Barcelona i Reial Madrid disputaran la final de la Supercopa d’Espanya. Un nou Clàssic per decidir un trofeu que es va tenyir de blaugrana la temporada passada, quan catalans i madrilenys ja van disputar la final de la competició a l’Aràbia Saudita. Una exhibició dels homes de Xavi Hernández va portar el trofeu cap a casa i va donar lloc al primer títol de l’era del tècnic egarenc a la banqueta de Can Barça.

Una alliberació en forma de títol

La copa aixecada a Riad va ser la primera alegria de la temporada a terres barcelonines, i segurament un punt d’inflexió de cara als objectius restants de la campanya. De fet, també es va acabar aconseguint la Lliga de manera estel·lar. Després de guanyar la Supercopa, Xavi ja ho va deixar entreveure: “Estic molt content pels meus jugadors, que han rebut moltes crítiques injustes, i avui s’han alliberat. Això dona molta confiança i tranquil·litat per treballar”. Dit i fet.

El partit extraordinari de futbolistes com Gavi, Lewandowski o Pedri van permetre l’adhesió del sobrenom de Supercampions. Malgrat que el migcampista andalús no podrà repetir la final contra el Madrid per la seva greu lesió, l’equip intentarà contagiar-se de la seva ambició i intensitat per repetir la mateixa gesta de la temporada passada.

Un nou punt d’inflexió?

La final repetida d’aquest diumenge contra el conjunt blanc podria provocar un altre punt d’inflexió a la plantilla culer. Amb la intenció de no despenjar-se de les primeres posicions de la Lliga i amb les eliminatòries de vuitens de la Copa i de la Champions a l’horitzó, el Barça buscarà el primer títol de la temporada a terres saudites, una vegada més, per començar l’any amb bon peu i posar la primera pedra a un camí que porti a més celebracions aquesta temporada.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut